duks Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Zdravo zanima me ce kdo ve kaj se letos pripravlja na Neretvi. Neka koncesija, clanarina v hr klub. Kaksna bo cena, za kaj? ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 nekaj informacij: http://www.adriakite.com/article.asp?type=3&article=180&lang=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duks Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 ja sej ravno to sem bral samo ni nobenih konkretnih informacij tudi na strani od kite kluba komin jih nizato me zanima ce ima kdo kak info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Jaz grem v soboto na Neretvo in bom kaj več zvedel kaj se dogaja...danes klical mojstra, ki ima koncesijo pa se ne oglaša na gsm... javim ko bom vedel kaj več... lP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolpamorta Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Prema informacijama koje imam dan vožnje na Neretvi bit će 10€ uključen parking,kompresor za pumpanje kitea, rescue, pomoć pri spuštanju i dizanju kitea i sl. Nikakve kite škole neće bit moguće držat osim lokalaca i to je to za sad.Manje gužve, više pravila i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manti Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 A zdej bo treba še za kajtanje plačevat karte, kokr za smučanje... Jao, povsod sam da se služ... hrvati so pa še sploh dobri v tem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 A zdej bo treba še za kajtanje plačevat karte, kokr za smučanje... Jao, povsod sam da se služ... hrvati so pa še sploh dobri v tem... če bodo uštimali da bo red na spotu in za vse to kar nudijo je 10eur korektna cenalahko bi pa imeli kakšne tedenske ali skupinske popuste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajtarek Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 No ja npr. v Magawishu sem dal za 12 dni mislim da 70eur, vendar tam npr. imaš na spotu bar, stole da se usedeš, senco, wifi, sladko vodo, stranišče, storage opreme, rescue...tako da je to primerna cena. Medtem ko na neretvi rescue mislim, da ne potrebuješ, ker je dolgo časa plitka voda, razn če se odločiš iti do peljota, pa hočeš spremljevalno, ampak dvomim da bodo za to...prav tako pa o wifiju, stranišču, sladki vodi (če odmislim neretvo) verjetno še dolgo ne bo ne duha in sluha. da pa so pospravili plažo, pa lahko samo rečem, je bil že čas, sem za prvega maja malo sčistil da sem sploh lahko normalno kajt uzignil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 ....kar se rescua-a tiče....mislim, da se mnogi ne bi strinjali o NEpotrebnosti....pa niso imeli ambicij na peljota priti....seveda je opcija tudi prisilni maraton....ups....duatlon..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Torej, Patrik, kako je po novem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breg01 Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Hej,smo bili na Neretvi in je takole, ta vikend je bilo za plačat 5 euro na dan. Od zdej naprej pa ko bojo kao imeli dva jeta za reševanje in nek bar isti kot lani pa 10 euro. Tako da .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ja, to je bil res lep spot... ...prelep, da bi ostal alternativen in prihranjen samo za taprave zanesenjake, ki so se pripravljeni peljat 7 ur v eno smer za 5 ur tapravega kajtanja... Jebat ga. Lepo je bilo. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 @Breg01: Kako je bilo z vetrom? Komu ste plačali po 5€. A je sploh kaj organizirano: cone ABC.Cona B se mi ne zdi dovolj velika za večje št. kajtarjev. Bo še ok poleti tam ko bo oz., če sploh bo tam 30-40 kajtarjev? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Torej, Patrik, kako je po novem? Zadeva je sledeča... Plačevalo se bo 10 eur na dan za kajtanje. Za to dobiš: rescue" 2 ski jeta"storage " shranjevanje kajtov"bar kite parking " urejen parking za kajterje" Tako so mi rekli ,da bo vse to... v roku 10 dana... Do sada je od tega 0 Imaš še v vodi dva kola za napičit ki štrlita ven,,,obilo stekla ,,obilo komarjev ki ne piha " imam vsaj 50 vbodov po nogah...rokah,vratu :)" Moj predlog je, da uredijo zadevo in računajo 3-4 eu na dan,,,pa da bo vsak zadovoljen pa še v baru bo kaj spil pa bo 10 eur vsak porabil na spotu. primer: 10eur x 30 dni = 300 eur Se pravi mesec dni neretva je letalska karta do " kapverdov,kanarskih, 50% brazilije itd.... " Ostali spoti po Europi imajo od 30 eur do 50 eur na teden in dobiš vse.... Hrvaški rescue na Bolu sem pa pred leti že doživel...Skok na Zlatnem ratu padec v vodo,,,tuba počla ,,,,plaval 1 uro do kite centra in pred kajt centrom vprašanje....Patrik, si se naplival??? Da jesam i platio 70 kuna da me pokupite sa čolnom kurčevim... ki ga ni bilo ... Jaz pač nekih stvari ne razumem..,,, Prvo uredi pol služi... Pri njih pa filozofija prvo uzmi in ništa ne napravi... Fantje potrudite se in uredite spot da bo top in vsi bodo plačali in vsi bodo zadovoljni... in bodimo realni tam je vsaj 70% slo in 30% ostalih HR;madžarov,itd... In bo reklama največja če bom lahko napisal čez 14 dni da so Neretvo uredili in je res postala super ,urejen,varen spot za vse... Edino apartmaji v Blacah 1,5km od spota so v NULO! http://www.villa-blace.com LP iz BOla.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da MaN Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Res je kar je Patrik reku, no še malo olepšal situacijo.Patrik pozabu si rečt, da za ceno 10€ bosta 2 bara (ne en) in za bodo za vikende prihjali znani DJi. Pa poleg 2 količkov sta še vsaj 2 železa, ki ne verjammam, da bosta našla pot iz vode.Tako da, ko greste na neretvo kajtat kr pripravite 10€/dan in čemo biti prijatlji ali pa se nikad ne vratite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 ma ni za verjet kaj se dogaja???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Iztnem, a lahko poveš kaj iz prve roke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duks Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Zdravo Lahko kdo dopise se kaj, z bolj svezimi informacijami iz prve roke hvala PS. mam namen it dol v sredo lahko gre se kdo zravo zaenkrat sva dva lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Za kuk časa se pa gre? Kakšna je kej napoved? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duks Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 v sredo za 10dni tako da napovedi itak ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadiki Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 jutr se gre na neretvo popoldan, ce kdo rab prevoz, al bi su zravn (do pondelka), nej zvrcne040/899-146 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 A dol še zmerej kasirajo 10€/dan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 A dol še zmerej kasirajo 10€/dan?Pojma nimam, vem pa da bom moral placat vinjjeto za naslednje leto, Torej.......... :-(Ko enkrat zacne ne spusti!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 vem pa da bom moral placat vinjjeto za naslednje leto, Torej.......... :-(Ko enkrat zacne ne spusti!dr. Jest pa vem, de 16. septemba ne bom podalšou registracije, ker bom oktobra itak brez šihta, in ker bi servis pršu več, kukr je vredn auto, sam tak k je pa ne bo šu čez tehničniga!Tako da, če da kdo kej za vinjeto, mu jo potegnem dol, čeprou teško spusti! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts