urosk Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Verjetno je kar nekaj interesentov, ki se namerava letos poleti odpeljati na lefkado. Sam sem bil tam že trikrat in me ni nikoli razočarala. Še najmanj pa domačini. V ta namen pošiljam kontakt kampa kamor se po večini vsi kajterji nameščamo. Je prijeten, v senci z bazenom in predvsem najbolj ugoden. Lani smo se zmenili, da za več tednov naredi dober popust. Če boste tam prvič povejte da ste post videli na forumu ali da vas pošilja Uroš :wink: http://www.lefkadastudios.gr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 OJ Kako se najbolj splače it dol (avto-trajekt, avto-cesta)?? Hvala za odgovore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 najboljša varjanta je trajekt. vožnja iz Benetk traja 24ur oz. iz Ancone 16ur. iz grškega pristanišča Igoumenitsa pa je do kampa še cca 100km. še prevozniki:http://www.anek.gr/http://www.minoan.gr/index.asp?a_id=226http://www.superfast.com/site/splash.asp se vidmo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 se link do njihovega starejsega pejdza:http://www.episcopos-camping.de/ pa srecno v lefkadi.. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 kaj je mogoče kdo dol oz. bo kdo dol naslednji tedn? mene me zanima samo, česa se poslužujete: šotorov ali bungalovov? v katerem kampu se najbolj splača bit, pa mogoče kšn nasvet na splošno, od kakšnega, ki je že bil dol. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 živjo! spi se v šotorih v kampu. link je en post pred tvojim. je pa trenutno dol že okoli 10 slovencev, nekaj jih štarta danes, nekaj nas štarta v petek. če te pa še kj bl točno zanima pa le vprašaj. lp, m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balonck Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 na tistem linku od campinga ni nikjer objavljena cena, koliko okvirno stane? prenocisce na osebo, avto, majhen sotor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 lanske cene:- oseba 7€/dan- elektrika 1€/dan- šotor 0€/dan- avto 0€/dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balonck Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 o pizda, ze tko imam namen it tja, zdej ste me pa res prepricali p.s: so to bolj septembrske al sezonske cene, ker to mi zgleda res poceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeV Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 To so kar sezonske cene za Slovence (saj druga polovica julija je po moje kar sezona dol. Se vidmo drug teden :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Pozdravljeni! Leto sem se odločil, da bi šel eno mal cenejšo varjanto in sicer Lefkado.Zanima me če kdo pozna v bližini kite spotov, kakšen apartma.Kako je pa s kampiranjem, se da mogoče najet kakšno prikolico v kampo ali je varjanta samo šotor? Hvala za info! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 v kampu mas ugodno tudi bungalove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balonck Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 mimogrede, koliko je od kampa oddaljen kite spot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Ojla! Če je ta trenutek kaj slovencev dol, a lahko poveste kako je z vetrom in ostalo klimo, ker tukej imam spet zimska oblačila;-) Kje se da rezervirat bungalov v kampu? Hvala za info! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadiki Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 ce gre kdo u kratkem na lefkado z avtom, bi su zravn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Midva s punco greva dol konec tedna, tako je še prostora za enga, lahko me pokličeš na telefon, da se dobovoriva. 031-774 746 lp goran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Sorc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Zivijo, jaz imam fraj 13-20 september. Ce kdo gre tam ta teden naj me kontaktira, lahko gremo skupaj. Ali je v redu veter septembra? Je flat ali valovito? Sem videl enkrat eno sliko in se mi zdi precej choppy. Ali je 11m kite v redu tam? Razmisljam kam v Grcijo, flat spot in da veter ni premocen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royalkites Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Ravnokar sem se vrnil iz Lefkade. Vsem ki jim dolga vožnja z avtom ni odveč toplo priporočam (raje kot s trajektom). V Grčiji je novo odprta avtocesta vse od Soluna do Preveze (cestnina 2 EUR!!!). Pot je cca 1620km in se da prevozit bp v 14-ih urah. Strošek cestnin (obe smeri je cca 100 EUR). Za kamp se nisem odločil ker je bila cena apartmaja več kot ugodna (45€ za 3 osebe/dan) in to le 200 od plaže (500 od Ag. Ioannis-kajt spot). Skratka, vračam se verjetno že jeseni, res je vredno vožnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyho Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Kako je pa kej z vetrom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royalkites Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Veter je bil ok 10 dni (16-20kt), en dan je bilo brezvetrje, 2 dni pa precej veliki valovi (cca 1-1,5m).Drugače pa je 8km pred Lekado zelo lušn spot za začetnike (nizka voda - grado varianta) ter flat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts