Jump to content

lefkada 2009

urosk

Recommended Posts

Verjetno je kar nekaj interesentov, ki se namerava letos poleti odpeljati na lefkado. Sam sem bil tam že trikrat in me ni nikoli razočarala. Še najmanj pa domačini. V ta namen pošiljam kontakt kampa kamor se po večini vsi kajterji nameščamo. Je prijeten, v senci z bazenom in predvsem najbolj ugoden. Lani smo se zmenili, da za več tednov naredi dober popust. Če boste tam prvič povejte da ste post videli na forumu ali da vas pošilja Uroš :wink:

http://www.lefkadastudios.gr/

• 1 month later...

kaj je mogoče kdo dol oz. bo kdo dol naslednji tedn?

mene me zanima samo, česa se poslužujete: šotorov ali bungalovov?

v katerem kampu se najbolj splača bit, pa mogoče kšn nasvet na splošno, od kakšnega, ki je že bil dol.

LP

Pozdravljeni!

Leto sem se odločil, da bi šel eno mal cenejšo varjanto in sicer Lefkado.

Zanima me če kdo pozna v bližini kite spotov, kakšen apartma.

Kako je pa s kampiranjem, se da mogoče najet kakšno prikolico v kampo ali je varjanta samo šotor?

Hvala za info!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Zivijo,

jaz imam fraj 13-20 september. Ce kdo gre tam ta teden naj me kontaktira, lahko gremo skupaj. Ali je v redu veter septembra?

Je flat ali valovito? Sem videl enkrat eno sliko in se mi zdi precej choppy. Ali je 11m kite v redu tam?

Razmisljam kam v Grcijo, flat spot in da veter ni premocen..

Ravnokar sem se vrnil iz Lefkade. Vsem ki jim dolga vožnja z avtom ni odveč toplo priporočam (raje kot s trajektom). V Grčiji je novo odprta avtocesta vse od Soluna do Preveze (cestnina 2 EUR!!!). Pot je cca 1620km in se da prevozit bp v 14-ih urah. Strošek cestnin (obe smeri je cca 100 EUR). Za kamp se nisem odločil ker je bila cena apartmaja več kot ugodna (45€ za 3 osebe/dan) in to le 200 od plaže (500 od Ag. Ioannis-kajt spot). Skratka, vračam se verjetno že jeseni, res je vredno vožnje.