vrbanec17 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Lp! Jaz mam doma en wakeboard velik je 140*40 in me zanima ali bi mu lahko naredil luknji za fine ker ima na vsaki strani samo eno na sredini? A mislite da bi s tem bil bord uničen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaros Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Pozdravljen, Če narediš tako kot je treba (narediš luknjo, izdolbeš okrog luknje malo sredice, vliješ not epoksi in ko se strdiš ponovno narediš luknjo) deske ne boš uničil. Je pa vprašanje kaj boš s tem profitiral. Število smernikov ni edino kar loči wake od kite-boarda. Predvsem je velika razlika v velikem rocerju pri wakeboardu, kar naredi desko prepočasno za kajtanje. Mimogrede - tudi nekatere kajt deske imajo samo en smernik na vsaki strani in vseeno odlično delujejo. Moje mnenje je, če ti wakeboard tak kot je ne odgovoarja za kajtanje, tudi potem ko bo imel 4 smernike ne bo kaj boljši. L, Jaroš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts