DraganS Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Nekaj vam vsem novim zelim povedati oz. vas opozoriti - v zvezi z KITE tecaji... 1. Definitivno je pametno placati in se udeleziti tecaja 2. Izbira tecaja; redki so ki znajo uciti v tebi samemu razumljivem jeziku 3. Cena; gibljejo se tam nekje okoli 200EUR... in VEEENDAR - ce ni vetra, organizatorju ostane denar === torej ucitelj svoje dobi ti, pa "naivnez" NE --- kar vsakemu po kmecki logiki pove da NI PRAVICNO- ponavadi so ti tecaji zelo dalec (beri $$$) in si tudi ob ta denar- ce odpoves tecaj si upravicen do vrnitve 70% denarja- placas avans ne glede na to kaksen je predavatelj in samo ce imas sreco dobis dobrega... ne pa kaksnega zivcneza, ki se najraje NE ubada s tabo. MOJ SKLEP: preden placate se dogovorite predvsem o:- kje in koliko je ze ucil in ali ga lahko priporoci vsaj pet oseb (naj da se GSM ali pd. in res preverite... po moznosti tudi objavljajte na tem forumu te izjave --- da ne bi bilo kaj nastimanega) - kaj ce ne bo vetra --- predvidevam, da nekaj stroskov organizator ima in je upravicen do dela, vsekakor pa ne do celotne vsote - kaj ce se ne uspes nauciti, kaksna so merila za uciteljevo kvaliteto... MILSIM DA JE KITANJE ZELO LEP, ZANIMIV IN NAPOREN SPORT --- SKODA DA SE KLESTIJO "UPORABNIKI" ZE NA TECAJIH --- NA TAK JEFTIN NACIN. LJUDJE, KI SE S TEM UKVARJAJO VELIKO SVOJEGA "ZRTVUJEJO" --- TO NI NEKAJ KAR SE NE BI DALO CENITI - PRECEJ OBRATNO JE IN VEC KO VAS/NAS(?) BO - BOLJE BO ZA VSE, PA TUDI VARNEJE IN PRIUJETNEJE. PS.: ZRACUNAJTE SI KOLIKO UCITELJ DOBI DENARJA ZA EN TECAJ (UPOSTEVAJTE DA JE TO ZELO DRAGA OPREMA), PA VENDAR JE TO VAS TEZKO ZASLUZEN DENAR. PPS: UPAM DA SO SE LJUDJE, KI SO POSTENI, ALI PA VSAJ DRZIJO SVOJE OBLJUBE!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Hojla!Zelo lepo napisano, se strinjam! Vsi tecaji za vaditelje/ucitelje/trenerje vsebujejo poseben izpit iz pedagogike! Iz tvojega teksta lahko razberem ravno to noto vsaj tako se mi slisi da v ta grm pes taco moli!A so to tvoje lanskletne ikusnje, morebiti ze letosnje od ta hitrih kite organizatorjev? Povej koga je treba potunkat!Dragan, sam ne pustit sporta, te bomo ze spravili skoz pa na vodo ;-)Pa povejte se drugi svoje iskusnje z tecaji, organiziranimi in onimi drugimi! dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 Ma, saj ne mislim nobenega tunkat - dalec od tega - zato nisem nikogar imenoval; na koncu koncev je ta INSTRUKTOR ZELO DOBER CLOVEK IN DOBRO UCI --- HOTEL SEM SAMO POVEDATI - KJE IN KAJ MISLIM, DA SE DA DOGOVORITI PREJ, PREDEN OSTANES Z DOLGIM NOSOM... i taki se mi zdi avtomatsko odpadejo iz kajterske druzbe in je NOCEJO biti delezni --- ce ne bi imel opreme ze kpl in ce ne bi zagonil ze skoral pol mio na opremo, tecaje in pd... bi bil tudi jaz med njimi. Ni poanta v tunkanju - sporocilo je nakmenjeno odjemalcem kot tudi dajalcem tecajev, sedanjim in bodocim. LPDS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 o kakem prijaznem fantu s katerim se pa ne bom šel biznisa bi tudi sam lahko kako navrgel. ampak se ne strinjam s tem da je tud slaba reklama bolš kot nikakršna in ga ne bom tunkal. x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 o kakem prijaznem fantu s katerim se pa ne bom šel biznisa bi tudi sam lahko kako navrgel. ampak se ne strinjam s tem da je tud slaba reklama bolš kot nikakršna in ga ne bom tunkal. x No No No,a smo free mind druzba al nismo?? Dejte no, ne samo kot kura okrog kase, povejte jasno in glasno! Ali pa berite tuje forume kako se slabo oraganiziran TECAJ ali pa instruktorji brez licenc, privatno vpeljevanje v sort, RAZTRGA na netu! Enakovredno pa je vsak pozitiven korak v smeri izobrazevanja uporabnikov se kako pohvaljen/dobrodosel/priporocliv Mi pa res ni jasno ali mate z temi tecaji kaksne poslovne/ekonomske/privatne/osebne povezave, ali vas drzijo za ja... se kako drugace, da si ne upate povedat naravnost S KOM ALI ČIM NISTE ZADOVOLJENICe mi nekdo rece da z dolocenim "tecajem" ni bil zadovoljen, in to tudi opredeli zakaj, se tam sigurno ne bom prikazal! To bi moralo veljati seveda za vse ostale enako. Sport in uporaba kajtaov je neprevidliva in to maramo vzeti v zakup. Za boljsi jutri in varno kajtanjedr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 v pojasnilo samo to, da nisem govoril o tečaju, ampak o probavanju custommade opreme. dotični bo že vedel o čem govorim! tolk, x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 v pojasnilo samo to, da nisem govoril o tečaju, ampak o probavanju custommade opreme. dotični bo že vedel o čem govorim! tolk, x Tale pa je transparentna, sem prov pomislu za kaj gre Ti kar napis kako je test zgledal, saj ves kako to gre:Spot:Pogoji:Veter:Kajt:Oprema na testu:Zaklucek/rezultat: Sicer pa eno je testiranje opreme nove ali rabljene, povsem drugo pa je"Rentanje" opreme za vikend ali dva, pod krinko testa nakupa, vsaj tako se vse skupaj razume! dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Dragan, iz tvojega sporočila sodeč si imel "težave" z učiteljem in nafu* z vetrom? Iz ene druge teme sodeč predvidevam da si bil v Ulcinju za prvomajske... na tečaju? Pridržujem se mnenju dr. Lojza - ljudem (in/tudi organizatorjem) je treba dati kako info, da se ne bodo enako opekli, org. pa izboljšali svoje delovanje... Saj res, kak so (ste) se imeli v Ulcinju, nobenega reporta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
androoo Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 LpJa, tudi jaz razmišljam o tečaju in me zanima, kako je bilo v Ulcinju, če je kdo bil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocks Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Uhhhh....dragan, u ulcinju pa nisi bil tok transparentn....no, narava nam ni ravn dala......instrukcije pa so bile na kar uredu levelu.....vsekakor pa tut nisi mogu dobit vsega, ce si pa prisel/odsel dokaj prepozno/relativno zgodaj..........upam da ti mati narava in pa omenjeno nezadovoljstvo ne bosta pretehtala odlocitev v skodo vodnim uzitkom......Fajn mej pa ,pozdrave obema.... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted May 20, 2004 Author Share Posted May 20, 2004 Se enkrat ponavljam; nisem hotel nobenega tecaja ali ucitelja tunkat - HOTEL SEM "SAMO" DATI NAPOTKE bodocim tecajnikom in sicer iz moje glave. Kar se tvojih pripomb tice Rok... jaz sem placal 200EUR, da sem gledal naravo, in potem se 6EUR/dan za bivanje + potni stroski; take izlete v naravo si ziher ne bi izbiral v Ulcinju. Kaj hoces reci - nisem bil transparenten??!?! Hoces reci, da tam nisem povedal nic - to ni res; je pa res, da sem svoje racune poravnal cisto do konca in nisem NIKOMUR nic dolzan... ti ki si bil pomagac pri tem, si mislim, da si bil "brezplacno" ali celo "placno v svoj zep", kot pomocnik. Kot pa sem ze napisal; tisto kar smo dobili je bilo na uglednem nivoju; tisto pa kar nismo dobili... no to cutim, da mi je nekdo se nekaj dolzan. Kar se pa tice mojega PRIHODA/ODHODA; prisel sem dan za vami, ko ste se gulili se na travi in odsel dan pred vami; zamudil sem najbrz dober piknik in dobro druzbo... definitivno pa ne KITEanja! In DA lepo je v CG, se bi sel... in tudi bom, ce bo prilika i tudi z istim instruktorjem... CE... kot je obljubil pa bo. In zelim mu vso sreco na izpitu naslendji teden! LPDragan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts