kavasakiz750 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 sem začetnik in kupujem kite in bi prosil,če mi lahko poveste koliko velikega rabim za mojo težo 73kg?imel bi ga pa za na vodo pa za bordanje.. hvala lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihenum Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Odvisno od moči vetra pa od dolžine borda!Tm kšna 10ka pa dila od 130/40 naprej., pa boš lahk furov na 15+knots! LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkor Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 če ti kaj pomaga ti lahko napisem kako sem js zacel. mam sicer malenkost manj kil kot ti, nabavu sm 12m in fural na snegu in nato nabavu se dilo 130/39 in zdj na vodi brez problema takoj sfural. za kajt je itak odvisno kako mocan veter bos koristil, za dilo pa so men skor vsi rekl da je ta premajhna za zacetek, pa sem prav vesel da glede tega nisem nobenga poslusal :))). cim manj komplicirat glede znamk,pa onega pa tretjega, pa hitr na vodo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firebee Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 ja to je težko reči ker odvisno če hočeš imeti močnega moraš biti tudi dovolj izkušen sedaj pa newem koliko izkušen imam to ti sam najbolje veš... :wink: :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts