fancyy Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Prodam HQ Rush II 300 trening kite, primeren za začetnike, ki bi se radi naučili leteti kite na hiter in varen način pa tudi izkušene kajtarje, ki si želijo zabave. Je dvolinijski kite z barom.Kupljen lansko leto in uporabljan 1 mesec ko sm se ucu kajtat v Grciji in se parkrat v Gradotu.Kite je enostaven za uporabo in je zapakiran v lepem nahrbtniku.Cena - tam nekje okol 90. Pisite na PM.Lep pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igormarot Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Jest se zanimam za omenjen kajt,prosim poklič me na 031/362663 Lp Rok :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roko Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 ojla jaz sem se z vami pogovarjal za nakup kitea.pozabil sem si shranit vašo telefonsko. prosim da me pokličete 031 362 663! lp. Rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts