Gabba Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 živjo, Je imel še kdo probleme z Rhinotovim Onepump sistemom? Par dni nazaj se mi je zgodilo, da mi je iz glavne tube odneslo eno od cevk do strutov, kajt mi je spustil in če ne bi bil še vedno na plaži, bi znoru. Način, kako so cevke vpete v glavno tubo, se mi zdi prešvoh. Ali je kdo to rešil na kak domač način, sam razmišljam o vezicah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Ja vezice so prava rešitev... zanimivo je da jih ti nimaš... sem popravljal tube na Nortih precejkrat in vsi so mel vezice na T členih...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 Po defaultu (tovarniško) z vezicami ali so vsi bili bolj pametni od mene in že v štartu sami popravili? Dobro, če vezica reši težavo, potem to ni problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts