valekite Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Prodam omenjeni kajt, velikosti 10m, kajt je praktično nov 1 krat vožen!Komplet kajt, torba, bar, pumpa.Cena je 770 eu! http://www.cabrinhakites.com/kites-products/switchblade-ids Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavc66 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Živjo, ali je to novi model z IDS? Ker sem začetnik me zanima primernost tega kajta, ker eni pravijo da je crossbow bolj primeren za začetnike?Kje se ga da videti? lp, Slavc 041 660588 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valekite Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Živjo, ali je to novi model z IDS? Ker sem začetnik me zanima primernost tega kajta, ker eni pravijo da je crossbow bolj primeren za začetnike?Kje se ga da videti? lp, Slavc 041 660588 Živijo,To je nov model ja-z IDS sistemom, kajt je primeren za vse, saj ima veliko deepowerja in ogromno windrange-ja, za crossbowa ne vem, ampak sta si podobna kajta-isti bow koncept! info:031 395 863vale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts