DanieL Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 (edited) Zivjo vsem skupaj. Na faksu delam seminarsko v zvezi z kajt opremo in sicer trženje,zelo bi bil vesel,če bi mi pomagali in bi izpolnili anketo ki je na povezavi ter mi rešeno poslali na naslov dadisk8@hotmail.com. http://supercene.si/anketa.doc Hvala in lep pozdrav.Daniel Edited March 9, 2009 by DanieL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 kaj se res nobenmu ne da vzet 2minutke?? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kista Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Si mogoče slišal kdaj za http://www.surveymonkey.com/ ali docs.google.com -> New Form ali kaj podobnega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Dajmo pomagat, tle so vprasanja, copy pastew na PM Danielu pa bo Tistih imen in Tel pa res ne rabis, strinjas! Koliko odštejete letno za celotno kite opremo? __________€Koliko odštejete samo za komplet kite(kite + bar) ?________€Kolikokrat letno kupiti nov kite komplet(kite + bar)?_________ Kolikokrat letno kupite kite desko?__________Katero velikost oz. kvadraturo največkrat uporabljate?_________m2Katera znamka oz. proizvajalec kitov vam je najboljša?_________Kupujete kite opremo v Sloveniji ali tujini?___________Kateri tip kajta vam je najboljši ( bow,hibrid,c-kite,drugo)?____________Bi naročevali opremo preko spleta, če bi bila cenejša? ___________Bi kupili opremo na obroke ali z gotovino in 5% popustom?_________Bi naročili opremo prihajajočega leta po priporočenih cenah prodajalcev(npr. kiteboard 700€)?__________ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igormarot Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 1.!000e2.500e3.1krat4.0,1krat5.9m26.F-one7.Sloveniji8.C-kite9.da10.Gotovina11.ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Zivjo @kista:nisem še videl tega se ne spoznam toliko na te zadeve,hvala vseeno @lojz: ja tisto sem moral napisati,tako reče profesor,če pa pač ni telefonskih in imen(kar se mi tudi zdi čisto odveč) bo pa tudi vredu :) Hvala zaenkrat vsem za pomoč,če se komu da bi bil zelo vesel če bi izpolnil anketo,na koncu bom objavil rezultate,mogoče bo za marsikoga zanimivo. Lep dan še naprej,Daniel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrenalineFreak Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 1. 2000-3000eur2. 700-800eur3. 1x4. 1x5. 11m2, 13m26. Flexifoil7. Sloveniji in Tujini8. C-kite9. Da10. Gotovina11. Da saj je kvaliteta na 1.mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 bi se kdo izpolnu na hitr,se par bi jih blo dobr met izplonjenih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Koliko odštejete letno za celotno kite opremo? 0€Koliko odštejete samo za komplet kite(kite + bar) ? 600€Kolikokrat letno kupiti nov kite komplet(kite + bar)? 0.5x Kolikokrat letno kupite kite desko? 0x imam MTBKatero velikost oz. kvadraturo največkrat uporabljate? 3m2Katera znamka oz. proizvajalec kitov vam je najboljša? FSKupujete kite opremo v Sloveniji ali tujini? SloKateri tip kajta vam je najboljši ( bow,hibrid,c-kite,drugo)? FoilBi naročevali opremo preko spleta, če bi bila cenejša? NeBi kupili opremo na obroke ali z gotovino in 5% popustom? GotovinaBi naročili opremo prihajajočega leta po priporočenih cenah prodajalcev(npr. kiteboard 700€)? Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kista Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 1. 1000eur2. 700eur3. 0,5x4. 0,3x5. 11m26. Best7. Sloveniji8. SLE9. Da10. Gotovina11. Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Uuuu super ste :) Me veseli da vas je že ene 5 izpolnil,no še kdo naj izplone anketo bi bilo res super :) LP :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Bi še kdo izpolnil , če bi še kdo bi bil res veseu,zaenkrat jih imam še premalo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Koliko odštejete letno za celotno kite opremo? 1000€Koliko odštejete samo za komplet kite(kite + bar) ?600€Kolikokrat letno kupiti nov kite komplet(kite + bar)? 1xKolikokrat letno kupite kite desko? 1xKatero velikost oz. kvadraturo največkrat uporabljate? 12m2Katera znamka oz. proizvajalec kitov vam je najboljša? north (zaenkrat)Kupujete kite opremo v Sloveniji ali tujini? slovenijiKateri tip kajta vam je najboljši ( bow,hibrid,c-kite,drugo)? sem jih premalo sprobal da bi lahko komentiral.Bi naročevali opremo preko spleta, če bi bila cenejša? da (vendar samo novo)Bi kupili opremo na obroke ali z gotovino in 5% popustom? daBi naročili opremo prihajajočega leta po priporočenih cenah prodajalcev(npr. kiteboard 700€)? ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 Hvala georg za rešeno anketo :) Zdej jih mam že 10,rabim jih še 10 :) Če se še komu da izpolnit lahko samo odgovore napiše po vrsti mu vzame mislim da največ minuto časa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 1. 1000€2. 700€3. 0,5x4. 0,5x5. 11m26. Best7. SLO8. SLE9. da10. na obroke (za gotovino premajhen popust)11. ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Zivjo vsem skupaj :) Anketiranje sem zaključil,dobil sem vse kar sem rabil,tako da rezultati sledijo v kratkem :) Še enkrat hvala vsem ki ste sodelovali pri anketiranju. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 mogoče, samo mogoče, ne bi bilo švoh vprašanje....koliko let že kajtate....ker mrbit, bi pa kje čist druge cifre vn pršle.....(mal bl realne )..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 beli, zakaj dvomiš v avtentičnost odgovorov :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Beli hvala za nasvet,vendar mi to vprašanje ne pride v poštev,kajti anketa ima namen dobiti podatke v zvezi z tržno raziskavo, hvala vseeno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Koliko odštejete letno za celotno kite opremo? 1.000 €Koliko odštejete samo za komplet kite(kite + bar) ? 800€Kolikokrat letno kupiti nov kite komplet(kite + bar)? 1xKolikokrat letno kupite kite desko? 1xKatero velikost oz. kvadraturo največkrat uporabljate? 10m2Katera znamka oz. proizvajalec kitov vam je najboljša? NorthKupujete kite opremo v Sloveniji ali tujini? SLOKateri tip kajta vam je najboljši ( bow,hibrid,c-kite,drugo)? CBi naročevali opremo preko spleta, če bi bila cenejša? NeBi kupili opremo na obroke ali z gotovino in 5% popustom? GotovinaBi naročili opremo prihajajočega leta po priporočenih cenah prodajalcev(npr. kiteboard 700€)? Neeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts