androoo Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Tudi mene je zagrabila manija na kite, čeprav že več kot eno leto spremlam to sceno, letos pa še toliko bolj.Najprej sem se loadal samo s podatki in informacijami, potem pa v lov za kite. Kupil sem Cabrinho Black tip 14 m2 model 2003. Res je, da je zadeva za začetek malo divja, in sem že sprobal nepričakovan skok 4 m visoko, ter trebušno vožnjo po travniku...Kljub vsemu sem še vedno zagnan, saj je z vsakim poskusom zadeva bolj pod kontrolo, na morju pa upam, da povsem.Kupiti moram še dilo.Za kakršne koli info se priporočam.LPAndrooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Pozdravljen. PS: Pazi kaj delaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor Kocka Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Naj te potolazim da sem tudi sam tako zacel, kar sicer ni pametno a tako to gre, ce ne gres v solo kajtanja....vsaj po teorijo, da izves kaj vse se ti lahko pripeti... Vsekakor pa pazi da se ne polomis in da se ti ne zameri kot mnogim drugim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Pozdravljen! Na forumu se prodaja kar nekaj dil, malo pobrskaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
androoo Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 Hvala za odgovorKot pravim, se s teorijo loadam že nekaj časa, zdaj pa ob primernem vetru poskušam to spraviti v prakso. Vesel bom, če se lahko pridružim že kakšnemu izkušenemu kajterju na suhem treningu.Sem z Lj, sprobal pa sem teren pri čistilni napravi in na Iških prostranstvih.Kar se tiče dile, po tem ko sem prebral kar nekaj o tem, menim, da bi bila najprimernejša TT, dolžine cca 160 cm, se mar motim.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor Kocka Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Stari, ce mene kdo vprasa sploh ni tok od dile odvisn...ti sam eno pocen nabav, pa ko bos mal potreniral in kaj vec zahteval, pa si kupi tocno kar rabis... Nasvet: naj bo med 140 do 160 max in 4 fini so vrh glave, pa naj nima ostrih robov...upam da ves zakaj... Vsekakor pa mi pusti email in maslednic ko je veter v Lj grem tud jaz mal z Buggy-jem in lah mal probas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts