blaz Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Mene zanima kako se je najbolse zaceti kajtat ?:) Mamo jadrnico kar pomeni da voda ni problem sploh pa sem iz primorske tako da spotov je kolikor hoces:) Mene samo zanima kako in kje bi blo optimalno najbol poceni in ugodno za ucenje? Kak trik ali karkoli ki ga vi poznate bi prisel doobro zraven kako najhitreje se nauciti in kako svetovanje o dili kajtu trapezu za mojo tezo in velikost 170cm in okrog 65 kg:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 @blaz,tle ni trika, ki bi ga lahko uporabil, ni tako kot v lifeu kjer lohk malzbases in ce nisi prevec se kar dobr skoz prides.Kajtar si ali nisi, al pa si mona.........New zdej pa zares, najprej si vzemi cas in prebrskaj forum/soru ze ne vem kold K krat smo sli skoz zadeve, recmo da si 6ta ali 7mageneracija potencialnega kajtarja ki spasuje tocno enako "kako zaceti, kaj rabim, kje se naucim, je nevarno......"!Naslednaja je kajt solaDober kolega kajtar in velik sreceMamo jadrnico kar pomeni da voda ni problemsploh pa sem iz primorske tako da spotov je kolikor hoces:) Tole ti ne stejem v plus, ko bos probal bos ugotovil da je spotov samo nekaj?!!!!Jadrrnica NI olajsevalna okoliscina ce hoces bit kajtar, res!Torej startaj na vrhu, pa se se oglasi!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts