moljo Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 lep pozdrva,končno sem dobil 4 linerja in sem ga ta vikend šel spuščat...a glej ga zlomka, ves čas se mi je zdelo, da ko sem hotel malo "bremzati", da moram ročke popolnoma navzdol obrniti, da je kaki efekt-to se čuti tudi pri hitrem obračanju smeri...zdaj p avrpašanje: 1) ko je kite na puna spuščen (samo na power linijah), ali naj zavorne plapolajo oz. 2) koliko naj jih skrajšam in kje.... se krajšanje dela na vrvicah na ročkah 3) kakšen link za učenje skokov hvala in veter v laseh Miha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 lep pozdrva,končno sem dobil 4 linerja in sem ga ta vikend šel spuščat...a glej ga zlomka, ves čas se mi je zdelo, da ko sem hotel malo "bremzati", da moram ročke popolnoma navzdol obrniti, da je kaki efekt-to se čuti tudi pri hitrem obračanju smeri...zdaj p avrpašanje: 1) ko je kite na puna spuščen (samo na power linijah), ali naj zavorne plapolajo oz. Yes, tako naj bo! Zategniti jih moras ravno toliko, da, ko imas rocke 90° (na power vrvice) imas bremz strike rahlo napete. Ko pa potegnes rocke full navzdol pa gre kajt v stall! (leti nazaj/zadensko/rikverc/ga podres 2) koliko naj jih skrajšam in kje.... se krajšanje dela na vrvicah na ročkah Krajsas jih lahko na obeh straneh. Poglej kje imas vozle gor na kajt bremzah in tudi na rockah! Lahko pa zadevo obrnes in podaljsujes power strike, efekt je isti! 3) kakšen link za učenje skokovhttp://kitesurfingschool.org/Tale bo kar v redu! hvala in veter v laseh Miha Uzivaj landkiting in cim prej na sneg/vododr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moljo Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 hvala za odgovor,bom vse stvari upošteval...edino ni mi jasno, kako lahko strimam vrvice na vrhu - ob kajtu?Zdaj bom samo čakal na veter. Miha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Povej kater kajt mas?Ali pa PM in strimava zadevo ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desaparecido Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 vrvice od bremz spuščaš in krajšaš odvisno od vetra !po občutku =)Sicer pa ti je dr.lojz zelo lepo razložil kako in kaj ! uživaj z novim kajtom ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts