Jump to content

Joj tale je pe mel srečo!!!!

stajerc

Recommended Posts

Za vse začetnike in tudi za vse znalce, da ne pozabite kje je meja...! :lol: :lol:

Joj Tale ni nihce drug kot Lou Waiman, ena od legend kajtarije

ob bok Naishu, Flashu s tem da je on se vedno na sceni z najbolj norimi triki!

Mislim da je tale video tam nekje iz 2002 + in nebi me cudio ce mi nekdo potrdi da je bil

tole strapless sesion na famozni kitebeach na Hawaiih

Fant ga sedaj tisci v svoje vode, tko je to!

http://www.wainmanhawaii.com/

dr.

• 6 months later...

Živjo, firebee!

Lepo je videt, da prebiraš tudi stare poste na forumu, škodit ti ne morjo, sam a se lahko prosim vzdržiš takih brezveznih komentarjev, ki jih je v zadnjih dneh polno (tvojih), namreč, izkušnje se nabirajo na terenu, rang ki ti ga dodeljuje forum glede na št. objav je brez pomena!

Hvala!

Ah to ni res, da je mrtev, saj je vsak dan cca. 5 oglasov, :) poleg tega jaz takega kratkega komentarja, ko napišeš: ja + citiraš naslov, ne smatram kot dogajanje.Če pa to storiš pri 5ih temah, je pa tut že men mal preveč.

Napizdeval nisem nikogar. Sm se prav lep izrazil.

Spregledam, da fant odpre dve temi s točno istim naslovom in uprašanjem in da to uprašanje malo drugače obrnjeno zastavi še v dveh novih temah. Je neke vrste dogajanje, čeprav vas večino le prebere in ne pove svojih izkušenj- potem je pa čudno, da je forum čisto mrtev.

Če pa izpostavim še eno nabijanje; kako vzdrževati mountainboard

Čeprav neutemeljeno, sumim, da fant sploh nima mountainboarda, in da je spet le prepisal zadnjo vrstico vprašanja! Who are you trying to impress?

Če že mažeš, vsaj poveš kaj uporabljaš in kolikokrat! Don't you think? :wink:

Težko, ker mamo zarad logistike na voljo samo Yarisa. Smo pa v dogovorih z lastnikom srebrne Škode, s katero si se peljala v Milano :)

"Zaenkrat še ne ve" a bi šel al ne. :)

BTW: V sredo, 27. maja, bo ob prehodu hladne fronte (predvidoma dopoldne) na obali in na morju zapihala močna tramontana, hitrost vetra bo do 100 km/h.

WOOHOO.

aja, pa k bomo ravno v izoli, vabim še kolega, ki mi je enkrat preko PM-a razložil pravi POMEN kratice PM, da se nam pridruži...the more the marrier....tud kkšn hladen pir loh prneseš..... :D :D :D :D :D :D