seb Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 torej za novo leto imamo kar nekaj prostih dni zato jih nameravam izkoristit nejke v toplih krajih. V mislih imam Cabo Verde. Zanima me sledeče: - a se splača dat 1.300 € za 1 teden Sal-a?- a dol sploh piha v tem času?- če gledam stare debate sem ugotovil da ni ravno pozitiven feedback, ali?- ali se res leti samo preko lizbone? Cena karte namreč ni ravno študentska.. kam greste vi za novo leto? Kajtat seveda! lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabear Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Tud jst sm mal gledov cap verde...ampak ne okrog novga leta ker takrat so cene povsod ubitačne. Sicer pa so cene pred ali po novem letu dokaj sprejemlive...last minute letalske karte se dobi za okrog 400 €... apartmaji dol pa naj bi bli po okrog 20 € na osebo. Pihal naj bi tud dost tko da men se zdi destinacija kull... sam ne za nov let :) http://www.windfinder.com/windstats/windstatistic_sal.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 papabear kje si najdu karto za okrog 400eur? to je kr zlo poceni.Drgac pa tud mi mal sanjamo o cabo verde, samo baje najbolj sigurno piha od jaunarja pa do konc marca... Dejte se mal vec tisti povedat ki ste ze bili dol, nas je vec firbcev :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabear Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Trenutno je na odklopu 450 €... dam pa roko v ogenj da so ble tud že pod 400 €. Je pa res da se v tem primeru ne da kej dost zmišlevat kdaj in za kolk časa. Bi pa tud jst rad še od koga, ki je že bil dol slišov kej več... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alc Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Bil lani dol za 14 dni v drugi polovici januarja. Veter hmm... 7dni za 12ke. Baje da je veliko boljše februarja in marca. Če dobiš karto za 400€ je super. Se pa da dol dobit apartma od 10-20€. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts