beli Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 http://www.kiteforum.com/viewtopic.php?f=1&t=2352457&st=0&sk=t&sd=a moj glas imaš, velik sreče in lp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojchi Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ooo.. hvala, beli.... ful si me presenetla zdaj s tem postom :D Sej sem misla že sama malo reklame naredit še na domačih forumih, ampak vidim, da mi ne bo treba :wink: v glavnem, če sta vam sliki všeč, bodo glasovi ful fajn prišli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Evo...mojga maš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 pa mojga maš...že iz kiteforuma prej, ....no še kdo od tu naj ti da...fotke pa so tko al tko top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkor Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 tut mojga, sm pa nahitro pregledal, pa mislim da si kar v vodstvu ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Mojchi mojga maš tud....sam za nagrado dobim 14 nemhesisa na test...povej to težji polovici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojchi Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 @trajko .. eh za test ni problem.. itak ga je pol še vedno mojega :wink: če zmagam boš dobo mogoče še kakekega warooja 9ko '09 na test :wink: drugače pa zaenkrat vodima, ja.. sam mama hudo konkurenco na 13. strani - kr hitro nabira glasove, tak da pridno glasujte... prosim :) potem pa more še žirija svoje povedat.. bomo vidli, upamo na najboljše :) pa hvala še enkrat vsem, ki se kdaj pa kdaj spomnite na bogo kajtarko, ki bi rada nov kajt pa ji date kak glas (lahko vsakih 24 ur enega :wink: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igormarot Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 No pa sm te še jest prtisnu,ane zakaj si pa nebi pomagal med sabo.Drugač maš pa zmago v žepu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 No mojga si tud dobila, iz vseh računalnikov okol mene :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojchi Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 zakon ste, hvala :) upam, da bo žirija tudi tak radodarna z glasovi ... bomo vidli.. še 10 dni :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts