DanieL Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 (edited) velikosti 129,je kot nova,1x rabljena ampak sem začetnik in rabim nekaj večjega,z nortovimi 2008 footstrapsi,grabhandlom,finni,vse je kot novo,garancija 2leti,ugodno prodam,cena 350€.http://www.bigwinds.com/images/products/north/08/08-no-k-mallory-l.jpgTEL:041367530 LP Daniel Edited November 2, 2008 by DanieL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabe Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 V amadorju je nova 350€... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capiromzy Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 mogoče 350€ brez vsega rabš pa še strape,fine pa kšn handle cca.100€+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 http://www.amodor.si/index2.html mallory 08, vse komplet :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieL Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 v amodorju ni desk letnika 2008,in tudi ta moja je kot nova ker sem jo samo enkrat probal :wink: za 350€ je brez footsrapsou handla in finov,to te pa dodatno pride 150€,jaz sem se tudi tako zafrknil :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Kokr je vidt iz akcijskega kataloga, imajo 08 modele, razn, če jih je zmankal. Sm pa enkrat sprašvou u amadorju za accesories, pa mi je prodajauc reku, da posebej tega ne prodajajo. Se prau sam u kompletu.Ja ja, hitr te povozjo s tem cenam, ko se leto zamenja, in ko se začnejo akcije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkor Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 mimo grede, je ta deska primerna za popoldnega zacetnika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legisa Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 cena je cena za komplet u Amodorju. Če jo pa še majo pa najbolš poklicat.Če pa je primerna pa odvisn od teže riderjain vetra. Dolga je 129 pa dost trd flex ma. Odvisn pa tud kje se misliš učit. Če je flat voda načeloma rabš velik manj vetra in maš lahko tud manjšo desko, kot na nekem valu oziroma chopu. Se da naučit tud z tolk velko dilo. Ni treba met nekga 140 ploha. Se vsaj na začetku naučiš uporablat pravo opremo. lp, jaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkor Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 da ne bo ugibanj, v surf shopu se vedno imajo malory dilco, sem pravkar bil tam... 350 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 pa kva si delate tok dela s to ubogo dilco, pa po trgovinah štofnate....sej vete kje jo dobite....in to z že montiranimi padi in drugo kramo....pa še preizkušeno...in, pazte to....nič dražje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts