Jump to content

Grado 23.10.08

dr.lojz

Recommended Posts

ja res super pa še lojzovo dilo sprobal sem rabu sam eno špuro da mi je sedla na podplate
You are welcome in se vsi ostali ki ste se potrudli kaksno furo naredit z novo ehnolgijo med vodo in vasimi podplati ;-)

bi pa še vprašal kje se da dnevno karto kupit za flat pri mostu ker sta jo ena dva mela ker sta cel dan sam tam furala

Tlelele bi pa se jaz pripombo dal, saj vsi vemo da je najboljs tam v tistemi putercku nazgat ga!

In vendar niste/nismo sami!

Bodmo pa posteni do zacetnikov in tistih ki se ravno v nulo nazaj pripeljejo, tisti imajo ze s sabo dost za opravit in se ne morejo izogibat "kiteloop-arjev", kar spomnite se sebe! Ko se enkrat nastelas pol si srecen da gre in to do prve napake ali motecega elementa!

Dajmo jim zivet, naj uzivajo. Pri takem stevilu kajtarjev na vodi je kar potebna polna koncentracija da si vceraj prisel skozi guzvo in kot smo vcasih rekli "domov pripeljal"!

Dajmo se drugim moznost

Podpisem se pa pod totalno izivanje tistega ki je na most prisel iz zgornje smeri

in potem tam motovilil! Fant moj saj ne mores tolk zaupat v svoje znanje in dobre strike, v konstanten veter in, in,....ne to delat, ni fer to tistega ki te bo nalimanega ven uleku!

Ampak se vedno je blo super in zelim vam Jutri se en tak sesion z max uzivancijo in veliko strpnosti! Dajte ga se v mojem imenu!

dr.

ja res super pa še lojzovo dilo sprobal sem rabu sam eno špuro da mi je sedla na podplate

bi pa še vprašal kje se da dnevno karto kupit za flat pri mostu ker sta jo ena dva mela ker sta cel dan sam tam furala

ja tisti flah je rezerviran za tiste k obvladajo. Sam se tam vozim samo dokler ne pridejo pravi znalci, pol jim pa dam prostor, čeprav nisem ravno začetnik. Ko sem pa to še bil sem prišel na spot vprašal kaksna so kaj pravila in se jih skušal držat. na ta način so mi fantje tudi kdaj pomagali. sedaj ko pa vidim nekatere našopirjene začetnike kako se arogantno obnašajo, furajo vse povprek mi je pa za njih prav malo mar če se jim kaj zalomi.

respect for locals je pravilo, ki sem se ga na srfariji naučil in na ta način vedno dobro skozi prišel.

ps: dane lep dan , dosti vetra, preveč kajtov, premalo vode

Podpisem se pa pod totalno izivanje tistega ki je na most prisel iz zgornje smeri

in potem tam motovilil! Fant moj saj ne mores tolk zaupat v svoje znanje in dobre strike, v konstanten veter in, in,....ne to delat, ni fer to tistega ki te bo nalimanega ven uleku!

Ne ne, narobe razumljeno...

... tisti fant je študiral, kako bi čez most skoču...

...član MKT pač...