dr.lojz Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 V veselje mi je bilo vceraj kajtat z tako stevilno ekipo.Res smo morali na teto burjo mace pocakat, a se je poznopopoldan pokazala v pravi luci. Res je bilo super!Glede na stanje/visino vode si je vsak lahko poiskal svojpoligon in ga zgal na mrtvo!Thanks ;-) dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 lojz, postrezi nam še mal z vetrovno statistiko, prosim. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Prijateljica Burja je včeraj ušla iz leksikona - 20 -25 kts, pometla je oblake in prav nič refulirala... V soboto spet... LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 se pridruzujem "cestitki" Prov zakon je blo! 20C, sonce brez oblacka. Zdel se je k da bi jugo pihu (in po kvaliteti in temperaturi vetra), sam da je blo z vzhoda :D Drzimo pesti da bo v soboto isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Vse je bilo optimalno, če izpustimo gužvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 ja res super pa še lojzovo dilo sprobal sem rabu sam eno špuro da mi je sedla na podplate bi pa še vprašal kje se da dnevno karto kupit za flat pri mostu ker sta jo ena dva mela ker sta cel dan sam tam furala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Kar meni nakaži na TRR pa to jo pošljem na naslov Celodnevna: 30€Dopoldanska: 15€Popoldanska: 15€Študentska: K*** jih gleda!Upokojenci: brezplačno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyho Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Karto pri mostu dobi tisti, ki je najbolj trmast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 24, 2008 Author Share Posted October 24, 2008 ja res super pa še lojzovo dilo sprobal sem rabu sam eno špuro da mi je sedla na podplate You are welcome in se vsi ostali ki ste se potrudli kaksno furo naredit z novo ehnolgijo med vodo in vasimi podplati ;-) bi pa še vprašal kje se da dnevno karto kupit za flat pri mostu ker sta jo ena dva mela ker sta cel dan sam tam furala Tlelele bi pa se jaz pripombo dal, saj vsi vemo da je najboljs tam v tistemi putercku nazgat ga!In vendar niste/nismo sami!Bodmo pa posteni do zacetnikov in tistih ki se ravno v nulo nazaj pripeljejo, tisti imajo ze s sabo dost za opravit in se ne morejo izogibat "kiteloop-arjev", kar spomnite se sebe! Ko se enkrat nastelas pol si srecen da gre in to do prve napake ali motecega elementa!Dajmo jim zivet, naj uzivajo. Pri takem stevilu kajtarjev na vodi je kar potebna polna koncentracija da si vceraj prisel skozi guzvo in kot smo vcasih rekli "domov pripeljal"!Dajmo se drugim moznost Podpisem se pa pod totalno izivanje tistega ki je na most prisel iz zgornje smeriin potem tam motovilil! Fant moj saj ne mores tolk zaupat v svoje znanje in dobre strike, v konstanten veter in, in,....ne to delat, ni fer to tistega ki te bo nalimanega ven uleku! Ampak se vedno je blo super in zelim vam Jutri se en tak sesion z max uzivancijo in veliko strpnosti! Dajte ga se v mojem imenu!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweety_Kaja Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 :D :D :D Hej Soni... A obstaja tut kakšna klubska kartica za članske popuste (če si že študente skenslu) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 ja res super pa še lojzovo dilo sprobal sem rabu sam eno špuro da mi je sedla na podplate bi pa še vprašal kje se da dnevno karto kupit za flat pri mostu ker sta jo ena dva mela ker sta cel dan sam tam furala ja tisti flah je rezerviran za tiste k obvladajo. Sam se tam vozim samo dokler ne pridejo pravi znalci, pol jim pa dam prostor, čeprav nisem ravno začetnik. Ko sem pa to še bil sem prišel na spot vprašal kaksna so kaj pravila in se jih skušal držat. na ta način so mi fantje tudi kdaj pomagali. sedaj ko pa vidim nekatere našopirjene začetnike kako se arogantno obnašajo, furajo vse povprek mi je pa za njih prav malo mar če se jim kaj zalomi. respect for locals je pravilo, ki sem se ga na srfariji naučil in na ta način vedno dobro skozi prišel.ps: dane lep dan , dosti vetra, preveč kajtov, premalo vode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyho Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 danes pa res guzva. tudi do 70 kajtov :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 http://www.ikorg.com/priority-rules.php V Gradu se krši 50% pravil ziher. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 To ni samo v Gradu, enako je blo tud v soboto v FSL... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Podpisem se pa pod totalno izivanje tistega ki je na most prisel iz zgornje smeriin potem tam motovilil! Fant moj saj ne mores tolk zaupat v svoje znanje in dobre strike, v konstanten veter in, in,....ne to delat, ni fer to tistega ki te bo nalimanega ven uleku! Ne ne, narobe razumljeno... ... tisti fant je študiral, kako bi čez most skoču... ...član MKT pač... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 In ni samo študiral! http://img526.imageshack.us/img526/9693/n7722383551529816741ov0.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts