Jump to content

LAST MINUTE HURGADA

EneRBlacK

Recommended Posts

Pozdravljeni,

iščem najugodnejšo ponudbo za počitnice v HURGADI!!!!

Najdite mi najugodnejšo varijanto za počitnice v terminu 25.10.2008-1.11.2008 let iz Ljubljane in nastanitev v hotelu Mogadish Swiss INN ali v bljižnjem hotelu. Ponudba hrane ni važna :lol: :lol: lahko je AI ali NZ ali PP. Najbolšemu ponudniku takoj ob potrjeni prijavi nakažem 50 €/ osebo na javljen TRR.

S punco spakirava in čakava na odhod v LJ v napisanem terminu.

Zaključek ponudb je 24.10.2008 ob 18.00 uri :o

Hvala za pomoč :wink: in vložen trud :D :D

Lp Rene

kontakt: 051 694 046

mail: rene.gajst@triera.net

tele ho

ko že tako dobro plačaš, a rabiš še osebnega beach boya,da ti napihuje in rihta kite? jaz se lahko hitro javim. pa tudi če rabiš koga da se vozi namesto tebe na vodi da ne boš preveč zmatran te lahko nadomestim. ubistvu, če dobr pomislim ta lahko tudi punco kdo porihta, res, ni panike. skratka če plačaš malo več lahko fantje iz foruma vse naredimo namesto tebe, sploh ni problema, ti samo doma lepo gledaš na webcam pa bo...

lp

3g

p.s. lenoba je gonilo napredka

No pa malo pojasnim:

Vedno ko iščem LAST MINUTE ponudbe , me kdo na forumih preseneti še z kakšnjih 100 € nižjimi kot jih najdem sam. :oops: :oops:

Zato se obračam na vas - FORUMCE, da mi mogoče prišparate kakšen €, vaš trud pa nagradim kot sem napisal.... :wink:

Za dvigovanje KAIT-a so na voljo Beach Boys-i in ostali support na omenjenem spotu, tako da se za tvojo pomoč 3g zahvaljujem. Ti pa svetujem, da potrošiš odvečno energijo za varčevanje :lol: :lol:

Vsem ostalim pa se zahvaljujem za uspešno zbiraje ponudb :D :D

Lp Rene

Sem bil lani v Magawish. Znosno, edino pivo zvečer je toplo. Za ta denar iz Bratislave, kupi takoj. Iz Ljubljane boš mogoče ujel čarter, za ta denar samo letalo (http://www.gtctravel.com - vendar z njimi previdno..). Hotel lahko rezerviraš tudi direktno

( http://www.magawish.com/view.asp), vedar bo cca 300 €. Mogoče ti svetujem še to, da, ko prideš v hotel, primakneš 5 € receptorju in si prikrbiš bungalov blizu Colonawatersport centra.

Lep pozdrav,

Boris

po mojem morš še kake takse prištet... če jaz prav razumem je 160€ taks na osebo..

ne vem nisem še potovala z njimi, sem pa spremljala ponudbe in so ble skor vedno vsaj za 100€ cenejše kot naprimer na odklopu al pa odpotuj.net.

Najboljše da jim pošlješ mail pa ti bodo že nekak pomagali...

good luck.. z agencijo pa z vetrom v Hurghadi...

jaz bi tut šlaaaa :(

• 2 months later...

živjo,

zanima me, če je bil kdo v zadnjem času kaj v Magawishu ker bi rabil par info.

kokr se jst spomnem majo tm neke bungalovčke. če slučajno kdo iz prve roke ve, koliko pribljižno tam pride bungalovček za 2 osebi?

ali se splača all inclusive ali samo polpenzion in koliko je cena za eno in drugo? verjetno je najceneje vzeti samo letalo do tja, namestitev si pa na recepciji sam zrihtaš - kakšne slabe/dobre izkušnje anybody?

hvala že v naprej...

LP 8)