Guest Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Tole mi je že nekaj časa nazaj izbilo dno. No ne glih dobesedno.Zdej nimam nič proti, če se prodaja vse povprek, zaradi mene tudi stare gume, pa obrabljeni kondomi, sam dejte ljudje za boga ceno zraven napisat.Preden vstopiš v temo prodam, vse lepo piše, kaj, kako, koliko, kdo itd.Zdej pa opažam, pa ne samo jaz, da se kot kaže bralne sposobnosti kajtarjev, ki robo prodajajo iz dneva v dan manjšajo. Pojma nimam zakaj, a je sposobnost sprejemanja in dajanja pravih informacij že tako otežena od vse možnih udarcev v glavo, prevelike vsebnosti natrijevega klorida (soli) v glavi ali pa so nekateri enostavno preveč na vetru, ki kot vemo znajo pihati v različne smeri, da jim je še tisti ščepec znanja dobesedno odpihnilo.Pojma nimam zakaj je to taka skrivnost napisat neko okvirno ceno, požvižgam se na "po dogovoru", to je tako kot, če bi nekdo napisu da sploh nima neke posebne želje kajt prodati kar se da najhitreje oz. ga sploh prodati. Vem da je bla že kar nekaj časa nazaj že debata o tem kaj napisat in kaj narisat. Samo moje mnenje, najbolje bi bilo, pa čeprav vem @patrik, da to pomeni spet dodaten deu, da bi se naredilo nek filter, in vsi tisti posti, pod temo prodamo, ki nimajo podane cene, sploh ne bi bili objavljeni. Pa bi se vsaj malo naredilo red. Evo, pa sm se mal skašlu. Zdej pa veselo s kritikami na plano, me mal scefrat , samo upam, da bo vsaj nekaj posameznikov to vzelo za dobro. No pa en lep pozdrav, Kremencek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Ti mas neki trgovskega duha v sebi!To mi deli, se popolnoma strinjam in dodamse tisto o barantanju, ki ga je sploh prevec!Se zgodi da nekdo neki isce in se preden jecena znana, hoce vedet za popust, po moznostina klub./A bi se dal kaj zmenit......itd./Ekonomija je cist po gobe sla, trgovsko nakupovalniodnosi pa tudi!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Se zgodi da nekdo neki isce in se preden jecena znana, hoce vedet za popust,...Ja, ma to se naučiš od trgovcev, ki imajo tak način prodaje, da če kupiš komplet, dobiš zraven še ročo, če pa kupiš vse štiri komplete je pa še mal popusta. Pa še zdej boš preplačou 75 % . A ne? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 kremencek: kdaj greva kajtat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts