_slingshot_ Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Bi šel kdo kakšno lastminute varijanto v roku enega/dva tedna, destinacija za 1x unknown ( dlje kot preko oceana ne ), sam da je cheap, windy and good company ponudbe tako ali pm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Fossalon/Grado.. cheap je.. hitr si dou.. jugo/burja in je windy.. good company je pa zmer, sam da je Laško/Union Drgač pa mal resnosti.. zdej mas odpravo v soboto.. in grejo za Ras Sudr (Egypt) bodo mel vse našteto.. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_slingshot_ Posted October 2, 2008 Author Share Posted October 2, 2008 Vem za to odpravo 5.10 (kajtiznami) samo sem že zdavni zamudu bi se mogu že mesec nazaj prjavt/plačat... Drgač pa grado/fossalon čist ql, sam je problem ker sem šele spelu (drgač zeliščar zelo dolgo) pa bi mi prou prišlo kakšen teden konstantnega kajtanja da se "ufuram" in da potem lahko brezskrbi pridem u grado raztegnem in pelem... ... Pa sem mislu če so kakšni ineresenti za kakšno hurgado mybe, k je končno začel baje neki pihat dol, al pa v nedeljo odhod dunaj-sharmel she...ras sudr (221 eur) nikol cenej letalska karta, tko v okviru 500-600 eurov, lohk pa še cenej djerba... Anyone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts