Jump to content

Fossalon 27.9.2008

Joko

Recommended Posts

V Fossalonu je bila danes prou lepa sobota. Zjutraj je malo refuliralo, na koncu nam je skoraj zmanjkalo vode, vse vmes je bilo pa 1a. Tako da lahko po celem dnevu, zmatran od kajtanja z nasmeškom na ustih padem v postlo.

Zmotilo nas je pa ravnanje določenih osebkov, ki za sabo ne znajo pospraviti vseh smeti, ki jih med kajtanjem v Fossalonu proizvedejo. Glede na to, da smo v Fossalonu že kdaj bli in da bomo najbrž tja še kdaj šli, priporočam, da se za sabo pospravlja, da se nobenemu ne zamerimo in lahko uživamo mir pred italijani, kot smo ga uživali do sedaj.

Tokrat smo za vami pospravili mi. Če se pa kdo med smetmi, kot so: piksne laško, plastične plastenke, konzerve Calvo, ... najde, pa lahko mirno kaj napiše v svojo obrambo.

Laško je zakon! :lol:

ja zadnjič je nekdo isto naredil na otočku v gradežu. ko hodim po svetu in gledam poljake kako smetijo se mi gravžajo sedaj pa vidim da tudi mi nismo nič boljši.

to meni ni hec, nekateri pridete dol redko in vas boli kurac za normalne odnose z sosedi.

jaz se mogoče počutim bolj domače in mi zato teži če mi kdo serje pred domačim pragom.

Uroš