Joko Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 V Fossalonu je bila danes prou lepa sobota. Zjutraj je malo refuliralo, na koncu nam je skoraj zmanjkalo vode, vse vmes je bilo pa 1a. Tako da lahko po celem dnevu, zmatran od kajtanja z nasmeškom na ustih padem v postlo. Zmotilo nas je pa ravnanje določenih osebkov, ki za sabo ne znajo pospraviti vseh smeti, ki jih med kajtanjem v Fossalonu proizvedejo. Glede na to, da smo v Fossalonu že kdaj bli in da bomo najbrž tja še kdaj šli, priporočam, da se za sabo pospravlja, da se nobenemu ne zamerimo in lahko uživamo mir pred italijani, kot smo ga uživali do sedaj. Tokrat smo za vami pospravili mi. Če se pa kdo med smetmi, kot so: piksne laško, plastične plastenke, konzerve Calvo, ... najde, pa lahko mirno kaj napiše v svojo obrambo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Slike z Grada pa imate tukaj... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Laško je zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Laško je zakon! ja zadnjič je nekdo isto naredil na otočku v gradežu. ko hodim po svetu in gledam poljake kako smetijo se mi gravžajo sedaj pa vidim da tudi mi nismo nič boljši.to meni ni hec, nekateri pridete dol redko in vas boli kurac za normalne odnose z sosedi. jaz se mogoče počutim bolj domače in mi zato teži če mi kdo serje pred domačim pragom.Uroš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Verjetno milsiš na tiste smeti, ki so ble zraven našega "kampa"... So že ble ko smo mi prišli tako, da so jih verjetno eni slovenci pustili vse razmetane prejšnič.. Res pa, da jih mi nismo pospravili za njimi ampak samo svoje odnesli.... Nora sobota :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 se podpišem pod post od uroša! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Dejte rajš kajtat kot pit pivo, da boste enkrat HP obrnili! Pa še s smetmi ne boste imeli problemov! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 tudi pod post od Gustija se podpišem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 tud js se podpisem pod svoj post: Lasko je zakon! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 to meni ni hec, nekateri pridete dol redko in vas boli kurac za normalne odnose z sosedi. hehe.. p.s. Laško je se zmer zakon! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko Posted September 29, 2008 Author Share Posted September 29, 2008 Kukr reče naš Mlakar.... kdor mona rodi se, mona umre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts