nekajtr Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Živjo!Ker vem da je bilo nekaj teh kajtov prodanih, ker se zima priblžuje in ker še izbiram, me zanima če je kdo od lastnikov logiran na forumu (ali pa tudi ne) in bi bil pripravljen dati kajt na test (z njegovo prisotnostjo).Vse ostale info pa seveda dobrodošle...LP aljaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Živjo!Ker vem da je bilo nekaj teh kajtov prodanih, ker se zima priblžuje in ker še izbiram, me zanima če je kdo od lastnikov logiran na forumu (ali pa tudi ne) in bi bil pripravljen dati kajt na test (z njegovo prisotnostjo).Vse ostale info pa seveda dobrodošle...LP aljaz Jaz ga se nisem srecal na land/snow foil sceni?? Mal dvomim da ga bos nasel? Na gorenskem ga ni?ali pac :? :? @gigi mate vi kateraga na vasem koncu?dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts