Darko Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Bi šel kdo kam v nedeljo 14.9. kajtat, nebi šel glih sam... LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 ja pol, al pa 3/4 slovenije...tko da sam ne boš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 13, 2008 Author Share Posted September 13, 2008 maš pa cajt, da pisš take odgovore raje bi napisu kje se dobimo in kdaj gremo in kje bodo uredu razmere, če si in če bi rad biu inštruktor.... pa tak forum....groza....toda vseeno hvala za tako izviren odgovor LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 maš pa cajt, da pisš take odgovore raje bi napisu kje se dobimo in kdaj gremo in kje bodo uredu razmere, če si in če bi rad biu inštruktor.... pa tak forum....groza....toda vseeno hvala za tako izviren odgovor LP @darkoKite scena je cudna, imamo nekaj inciatorjev sporta, katerim se nato priklapljajodruzbe, vcsih smo temu rekli "gliha skup striha" /iz slovenskee zakladnice narodnih sporocil/!V vseh letih na sceni, opazam da skupine postajajo zakljucene, al pases zraven al pa te NI!Ce tulis v isti rog si nas ali pa odpades!Sploh se ni za sekirat, evolucija pocisti vse, a je tkako @darko!Pa tole nima nobene povezave z tole nedeljsko politicno situacijo na volilni dan!Uzivajte!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 maš pa cajt, da pisš take odgovore raje bi napisu kje se dobimo in kdaj gremo in kje bodo uredu razmere, če si in če bi rad biu inštruktor.... pa tak forum....groza....toda vseeno hvala za tako izviren odgovor LP toočno se ve kje smo se dobili, bilo je super, ...učasih je bil to sikret spot(pa smo ga moral eni najti), pa naj ostane še naprej za ene sikret...inštruktor??? ne to le piše pod avatarjem ko narediš tolk in tolk postov....nima veze tole z učenjem na vodi. o skupinah pa tole: hmm ne vem v fosalonu jih danes ni bilo, ...vsi smo bili eno, pač nekateri smo raje na burji tu, drugi tam.tolk o skupinah iz moje strani-vedno sem rad s komerkoli ko se kajta, skupinc, sploh zaklučenih ne delamo..vsaj eni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Jst poznam samo dve skupini: 1. Tisti ki kajtajo in so na vsaki burji, jugotu, maestralu,... na pravem spotu ob pravem času.2. In tisti ki samo nabivajo po forumih in na vodi ne duha ne sluha, če izpustimo tiste ki furajo samo landkiting.Kdo je začel prej in kdo kaseje je popolnoma vseeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Bravo Son| :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 uni ta trugi so PROKAJTARJI, da boste vedl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Ja sej je res kriza. Tuk je kajterskih forumu, ofišal sajtu, vremenskih modelov in druzga krepa, da če hočeš bit vsaj mal na tekočmu, res rataš PRO(internet)SURFER al pa Net Junkey.No ja, vsaj jest sm zdej ful več na netu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisa17 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Jaz grem veckrat na burjo, ali jugo v GRADEZ, tam so res dobre condicije za kajt (veter bolj kostanten za kajt kot npr v marini juliji). Ampak za se ucit mislim da MJ je the best (voda 1 meter visoka). Jaz sem zacetnik, ce kdo gre kaj v Trst/MJ/Gradez naj se mi javi, da gremo po surfanju na eno birro :-) Vidim pa da ta skupina novogoricanov je vedno vec pridna v vodi! moj mail je igorsorc@yahoo.it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts