Jump to content

ukradeno s strani morja

Biggy

Recommended Posts

torej... dila ni dobila nog ampak plavuti.

Umag punta, 4. septembra je odplavala zambratiji in/ali savudriji naproti.

Dila: North youngblood letnik 08

http://www.bigwinds.com/images/products/north/08/08-no-k-youngblood-s.jpg

enaka kot ta na sliki. + crni north strapi in brez rocaja.

ce kdo najde.. dobi nagrado kajpak.

kontakt sm pa jst. 031 517 836

skoda stari.. lepa dilca drugace..

dvomim da je se tok postenih ljudi.. jo bo prodal za ceno ki je primerna.. kaksn uč vrzt na oglase tu pa tam.. bom se js mel v mislih naslednic k pogledam bolho..

sicer pa mogoce cist mim vprasanje.. kje si pa sploh biu.. ta cas k je deska plavala proti zambratiji / savudriji.. sj valda nis sou v vodo z njo.. pa nazaj prsu brez nje in se ulegu pa mejcken posoncil, sou na pir.. pa se kasnej popraskal po glavi "kje je pa moja dila" ? (brez zamere) :?

zakaj se mors zdej ti vmesavat v stvari k se te ne ticejo? biu je to popolnoma normaln post in se najdete majstri k hocte neki pametvat. ce je kdo najdu dilo nej napise, ce je ni nej bo tih. si vprasu kako sm jo zgubu sm ti povedu. vse lepo in prav.

ce pa mi kdo pametuje iz lepega mira mu bom napisu nazaj svoje. najbl smesn je k ste najbl pametni lih tisti k mate vse skup 3 ure pa 14 minut kajtanja na vodi. bot tih ber poste pa komentirej kadar je komentar zazeljen.

ce bi pa vsen rada se se kregala oba se pa lohk zmenmo brez problema vama razbijem glavo z mojo novo dilo... pa se kdo ce koga srbi tm k ni treba se lohk v vrsto postav.