Biggy Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 torej... dila ni dobila nog ampak plavuti. Umag punta, 4. septembra je odplavala zambratiji in/ali savudriji naproti. Dila: North youngblood letnik 08 http://www.bigwinds.com/images/products/north/08/08-no-k-youngblood-s.jpg enaka kot ta na sliki. + crni north strapi in brez rocaja. ce kdo najde.. dobi nagrado kajpak.kontakt sm pa jst. 031 517 836 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 skoda stari.. lepa dilca drugace.. dvomim da je se tok postenih ljudi.. jo bo prodal za ceno ki je primerna.. kaksn uč vrzt na oglase tu pa tam.. bom se js mel v mislih naslednic k pogledam bolho.. sicer pa mogoce cist mim vprasanje.. kje si pa sploh biu.. ta cas k je deska plavala proti zambratiji / savudriji.. sj valda nis sou v vodo z njo.. pa nazaj prsu brez nje in se ulegu pa mejcken posoncil, sou na pir.. pa se kasnej popraskal po glavi "kje je pa moja dila" ? (brez zamere) :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 mogu sm se ukvarjat z eno drugo stvarjo k je potrebna za kajtat in je mal vec vredna... tako se pac zgublajo dile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabear Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Tudi meni je včerja odplavala moja predraga dilca :( če se kdo v prihodnjih dneh nahaja kje sredi indijskega oceana nej prosm mal pogleda okrog .... No ja dilo se da novo kupt.... kej druzga se pa ne da kupt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 mogu sm se ukvarjat z eno drugo stvarjo k je potrebna za kajtat in je mal vec vredna... tako se pac zgublajo dile......sam si pa talent ane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted September 13, 2008 Author Share Posted September 13, 2008 me bos ti naucu kako cuvat dilo a prou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRUP Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 mogu sm se ukvarjat z eno drugo stvarjo k je potrebna za kajtat in je mal vec vredna... tako se pac zgublajo dile......sam si pa talent ane smartass! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 ma dej, jst sm kajtu ze k si biu ti se spermij.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRUP Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 http://i13.photobucket.com/albums/a289/amature/special_olympics.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 http://i13.photobucket.com/albums/a289/amature/special_olympics.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Takoj mir tukaj,tole smo enkrat zee predelal!Mularijaa ohladi in predebatirajte temo ob pivu,po kajtanju, U redu!drr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 sam res.. se eno tako pa vam bo Lojz krožnega prtisnu okol ušes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 pa kaj ti to pomaga k pa moji spermiji zdej po tvoji majki kajtajo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Hi Im Biggy.. toiletsurfer.. http://www.firekite.com/store/misc/pics/forum13/retard%20toilet%20fishing.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 zakaj se mors zdej ti vmesavat v stvari k se te ne ticejo? biu je to popolnoma normaln post in se najdete majstri k hocte neki pametvat. ce je kdo najdu dilo nej napise, ce je ni nej bo tih. si vprasu kako sm jo zgubu sm ti povedu. vse lepo in prav. ce pa mi kdo pametuje iz lepega mira mu bom napisu nazaj svoje. najbl smesn je k ste najbl pametni lih tisti k mate vse skup 3 ure pa 14 minut kajtanja na vodi. bot tih ber poste pa komentirej kadar je komentar zazeljen. ce bi pa vsen rada se se kregala oba se pa lohk zmenmo brez problema vama razbijem glavo z mojo novo dilo... pa se kdo ce koga srbi tm k ni treba se lohk v vrsto postav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 zgleda da bo treba na tem forumu pocas uvest "banovce" tko k na tabla.mtb.si pol bo pa mir.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts