Jump to content

Kje naj nabavim poceni fine, handle, pade, strape

Zob

Recommended Posts

Živjo!

Delam dilo, pravzaprav 4 vse skupej jih bom vsaj 10 (ker nekaterga materjala nism dubu manj kot za 10 dil).

Zanima pa me kje se da naročit v naslovu omenjene predmete po ugodni ceni?

Cist na easy, cist ugodno, skor nic ne kusta, tlele zacnes ==>

http://www.kite.acc.google.com in poisces............. Ave Googiranje!

N'kol ne ves kam pes taco moli ;-)

Al pa PM dr.Lojz-u za ponudbo

.

Živjo!

Delam dilo, pravzaprav 4 vse skupej jih bom vsaj 10 (ker nekaterga materjala nism dubu manj kot za 10 dil).

Zanima pa me kje se da naročit v naslovu omenjene predmete po ugodni ceni?

Cist na easy, cist ugodno, skor nic ne kusta, tlele zacnes ==>

http://www.kite.acc.google.com in poisces............. Ave Googiranje!

N'kol ne ves kam pes taco moli ;-)

Al pa PM dr.Lojz-u za ponudbo

.

Dej, že tko je ta forum v k..., kar se tiče objav, pol je treba pa še tkole delat z ubogimi ljudmi, ki si drznejo nekaj vprašat :)

Zgleda bi bil boljši biznis kot delat deske delat fine in strape in pade 8)

Moj post je strogo vezan na to, da sem do vceraj 3 leta brez neta privat in mam malo mrzlice, tk da ce se ti ne poslusa babjih cenc ga mirne duse preskoci!!!

Da pa nebi zdaj romana pisal bom probal biti kar se da kratek in strnil v en stavek:

TA FORUM JE ZAKON,CISTO RESNO!

Brez njega bi bil zivi dolgcas. Je pac tako, da je treba nekatere stvari brat med vrsticami, nekatere vprasat po PM, pa search uporablat, za ostale pa prebit led sam,...

'' no ja zdaj sem pa ze sam sebi tecn, ampak zgleda je prslo tistih 5 minut ko bom jaz zastavonosa,..., pa se tako smrkav pod nosom''

Svojo dilo je en poseben uzitek vozit in ce te to zabase se ti dogaja tud v bonaci.

npr: Jaz sem probo veckrat lepit abs za handl in koncept opusto, zdaj v plezalni strik ovijem 2 gumi cevi in ga ni bolsega hendla na svetu zame! Netestirana ideja: upognes aluminij in ga oblepis s podlogami za miske s kroglico. Padsi podobna zgodba.

@Zob

Accesories so pac strosek, nabavi si 2 kompleta in bos prestavljal z dile na dilo, ko bos pilil tehniko in spreminjal dilo. Verjetno bos furo vsako leto novo, pa tud kak smernik bos zgubo, da ne govorim o blesavem filingu ko zgubis na testni prvi furi dilo po 10 min :?

Kot pa si opazo se s posti na tem forumu, das na prepih, jebat ga, jaz s tem nimam prob., Ce bi bli vsi v resnici taki, kot nam omogoca net, lol...

Pa pokazi kako kaj napreduje :idea:

LP

Aja pa se to, seveda, to je veliko bolsi biznis kot dile, seveda, sam tk ves kk je borovnice nabirat, dokler ni ajmpr poln se ne gre iz gozda :|

Živjo!

Ja, tole izpostavanje je doseglo svoj namen! Valda po netu sm iskou. Najdeš stvari, de jih v enmu šihtu ne pregledaš :D Sam teji pregledi so bli, da se informiram (izvedbe, cene,...). Itak sm vedu, de se bo na forumu najdlu nekej maherju, k majo s tem tako ali drugače opravka. Vsi pričakovani so se javli. Jutr začnem z direktnim povpraševanjem :)

Ja, najbrš je lepš nardit svojo dilo, pa vse ostal kupt, kukr obratno! :roll:

Kajtar?ek je rekel:

sam če pa hoč udobje je pa observer pravi naslov :D

aja, jest sm mislu, de je pa dormeo! lol :lol: :lol:

hm ... ne vem no ... da bi se observer lahk primerjal z dormeom bi mogu pa še velik žgancov pojest zato da bi ratu mehkejsi ... tak kokr je zdej bi po moje precej žulu :roll:

Živjo!

Ja, takih internetnih strani je res celo morje! Bl težko najdeš stran, kjer se dobijo zadeve od 50- 75 % cenej. Sam obstajajo.

Pa naj še enkrat ponovim za tiste, ki še čakajo cene za ponudbo na ZS, da kupujem accessories za 4 dile!