Jump to content

trapez shorts

mach

Recommended Posts

Jest ne vidm, zakaj bi bla to slaba zadeva!? Ti vsaj trapez ostane tam, kjer naj bi bil, ne pa da ti ga zvleče gor, da maš modrc, al pa da si ga tuk zategneš, de še dihaš teško, kaj šele da bi se ukvarjal s športom. Te hlače mi zgledajo dost bl udobna varjanta, alternativa unmu, k zgleda k zic za jadralni padal.

:shock: :shock: prvič vidim, pa ne mi rečt da ene gate zdržijo več kot pa nevemkakšen trapez ki je DEBEEEL v hrbtu in še ta se strga na kakih šibkih točkah. ja menjaš tole kot gate, sigurno-to pa je dejstvo ja.

nocem pomislt, kaj ti z jajci nardi, pa se cez mores shortse nosit, da ne strgas

:) :)

zdej se mal naokol gledam, majo tkoaltko spod zgleda skrite tud strape med jajci k navadn sedec.... tko da uresnic ni nevemkaj drgac tole, sam da so to gate k jih ne mors niti oprat dobr... :lol: (baje da je kao malbl udobn.. :?: :roll: ),

pa se en zlo "informativn" filmck (glej prblizn na sredini...) :

noja, sej nc ne recm, mogoce da useen je nekoc prihodnost u temle tko "zintegriran", k spd za bicikl cevle recmo, sam bojo mogl se ornk nagruntat dizajn da bo zdrzal...

Ni da samo kritiziramo, stvar pa je res v k....To zadevo sem si dobro ogledal na Fuerti v enem surf-shopu in nisem videl ene dobre lastnosti.

Težišče pomaknjeno na rit ... si ne zamislim trike delat s tem. Če se ti hlače stržejo ... ok ti ostane še vedno tanga kroj. :lol: Pa rad bi videl koga s takim trapezom naredit loop.

@ Zob ... Kar se pa tiče tega da ti ledveni trapez leze gor je samo stvar nepravilne drže.

Pa brez zamere.

ma, ja....sej zadeva dela....že neki časa....sam eni modeli morjo skoz neki komentirat.....

"kdor nima v glavi, ma v rokah" pravjo..

..kdo je reku da zadeva ne dela, če neb delala je neb prodajal, sam en primer ti dam.. Shortsi se ti strgajo, kaj mislis da bos kluko kr z lepa na nove lepe billabongice dau??? vse skup lahk bek vrzes potem.. ze sam zarad tega nima smisla to met.. razn seveda ce denar ni ovira, v to se pa ne spuscam.. :lol:

trapez ostane tam, kjer naj bi bil, ne pa da ti ga zvleče gor, da maš modrc, al pa da si ga tuk zategneš, de še dihaš teško, kaj šele da bi se ukvarjal s športom.

Mogoče, če bi malo več investiral v "dober" ledveni trapez?

Meni ne zleze nikamor niti za 1cm. Pa imam (samo) pod trapezom kar konkreten salo, ki bi po vseh zakonih fizike "moral" pripomoči k dvigu pod/na joške! :roll:

Glede teh hlač pa... sedeči trapez z dvojno kikl'co za vsako nogo. :)