janez Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 ne vem če se da ampak jaz ne najdem kako pogledaš zadnji reply pri določeni temi, da ni treba vseh strani teme vsakič na novo odpirat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 ne vem če se da ampak jaz ne najdem kako pogledaš zadnji reply pri določeni temi, da ni treba vseh strani teme vsakič na novo odpirat Za mene je to tisa mala ikonca listka ki stoji ob posterju, kliknes in si na zadnjem postu vrubriki, easy like that!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ker se ravno omenja podoben problem, bi dodal še svojega. (Temno označene mapce so na forumih že klasika).Takole. Ko sem na Seznamu forumov, me moti, ker niso novi replyji označeni na podoben način, se pravi moram ob forumih čekirat datum zadnje objave oz. poklikat vsak forum posebej. V posameznem forumu so teme z novimi replyji označene z mapcami, v seznamu forumov pa ne.Ali imam samo jaz ta problem (in zakaj)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ko se prijaviš na forum imaš zgoraj tekst: Nove teme klkini in videl boš vse nove teme od tvojega zadnjega obiska.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 ne vem če se da ampak jaz ne najdem kako pogledaš zadnji reply pri določeni temi, da ni treba vseh strani teme vsakič na novo odpirat Če uporabiš povezavo v obvestilu (mailu) o odgovoru na temo in ti automatska prijava ne prime, potem naslednjič ko se prijaviš so nekateri posti označeni kot neprebrani, čeprav si jih že pregledal (kot neprijavljen). p.s.: Patrik tnx za ta nasvet. Sej pravjo, da kdor nima v glavi ima v nogah. :D Zdej mam ful mj dela, k to nanovo odkrito funkcijo uporablam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts