Jump to content

BRAZILIJA - MILANO - FORTALEZA

Patrik

Recommended Posts

Uredim karte ugodno !

Let iz Milana 3 x tedensko

direktno v Foratelezo , včasih leti prvo na Natal - Fortaleza

Za PONUDBO:

- število kart

- termin ki vam odgovarja teden dni + -

- termin časovno " teden,dva,tri..."

- ponudbe samo resni!!!! ker moram za vsak termin preverit direktno!

Sami poiščite najcenejško karto iz Milana, pripnite povezava, jaz bom uredil cenejšo karto za isto ponudbo...

36Bf6ArTjCs

Oj!

To mi je Italijan napisal glede kart preko Italije... glede tvoje cene....

Javi mi če te bodo res poklicali in zahtevali plačilo goriva...

I MAKE THIS WORK  SO MANY YEARS AND THIS IS THE PRACTICE, NOW THERE IS NOT PUBBLICATED FUEL CHARGE OF OCT0BER YET BECAUSE DEPENDS FROM GASOLINE COST.

THERE IS A LAW IN ITALY THAT’S DEFEND THIS KIND OF PRACTICE  , TOUR OPERATOR , TRAVEL AGENCIE THEY CAN ASK FUEL CHARGE FROM 21 DAYS BEFORE TO GO.

THEY DON´T ASK NOW BECAUSE THEY DON´T HAVE YET

IT´S  A LAW SO THEY CAN REFUSE TO GIVE YOU TICKETS IF YOU WILL NOT PAY DIFERENTS

IF DON´T BELIVE ME WHY YOU DON´T ASK TO AGENCY WHERE YOU MAKE  TICKETS?

SO IF YOU WANT EXACTLY PRICE THAT I CAN GIVE YOU WE HAVE TO WAIT 15 SEPTEMBER WHEN COMPANY  PUBLICATE FUEL CHARGE

AND USUALY WHEN WE ARE NEAR START  YOU FIND TICKETS CHEAPER THAN NOW BECAUSE

AIR ITALY SELL FEW TICKETS DIRECTLY BECAUSE IT´S A COMMERCIAL LINE ( CHARTER)  SO BIG OPERATOR RENT AIRPLANE AND ORG FLIGHTS ( SPACE TOUR,BEBERIBE,OSTIENSES AND SO ON )

ravn učeri je kolega DOPLAČU za karto za miami, katero je kupil že par mesecev nazaj. tkole je, politika, ...doplači al pa nam podari že plačan denar od prej, če slučajno skenslaš polet zaradi tega doplačila. MAFIA SVETOVNA, ...kam smo pršli s temi umetnimi cenami nafte.

Tadej, katera linija?

A so te prej obvestil?

Kej tazga, to je pa res jeba... Pa čudn, ker je zdej benz cenejši od 4 mesece nazaj?!?!

ne sej pravim da kolega gre, ne jaz, sam ravn sva mela debato o tem ko je v petek doplačeval, ..ali pa storno naredijo ja.

kero linijo pa gre točno pa nisem spraševal, ker me te podrobnosti niso zanimale takrat, je pa res da doplačilo kerozina drži ja.

zgleda da z zamikom plačujejo potniki izgubo narejeno nekaj mesecev .