ViSiON Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Torej na enem od strutov mi ventilček uhaja noter v sam strut. Izgleda, kot da ni prilepljen na strut in je zelo nadležno pri pumpanju, sploh pa ko sredi kajtanja ta strut spusti. Ostali struti so ok in ni problema. Če ni jasno o čem govorim, bom poslikal. Kaj se da naredit okol tega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Ne vem če sem te prav razumel.Ventilček mislim da nikoli ni prilepjen, se ti je pa najbrž odlepil od tube. Tako da moraš tubo vzeti ven, s toplo vodo dokončno odlimat ventilček in ga sprimernim lepilom prilepit nazaj.Če nisi tega še nikoli počel bi bilo dobro da ti kdo pokaže :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViSiON Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 Mislim, da si me kar dobro razumel, ja. Vseeno dodajam slike, da bo bol razumljivo - ne vem zakaj so vijolčne. :D [attachment=4]Slika(480).jpg[/attachment][attachment=3]Slika(481).jpg[/attachment][attachment=2]Slika(482).jpg[/attachment][attachment=1]Slika(484).jpg[/attachment][attachment=0]Slika(485).jpg[/attachment] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 hm...to se mi pa še ni zgodilo. Mogoče je tuba obrnjena vendar bi jo najbrž razneslo, ko bi napumpau. Najboljše bo, da ti pomaga kdo ki ima več izkušenj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SINBOR Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Poznam težavo. Rešitev je enostavna. Tuba se je "postrani vlegla" in jo je potrebno namestiti. Verjetno se je malce obrnila in namestila postrani. Delno jo napumpaj in poskušaj z natančno namestitvijo, da se vleže, kot je potrebno. Poskušaj nekajkrat in ti bo uspelo. Obilo sreče!Boris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViSiON Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 Boris, sliši se precej logično. Ubistvu še nism vidu zadeve kako zgleda znotraj. Me pa bega ena stvar - zakaj pri ostalih (pravilno naravnanih) strutih ventilček ne zleze noter (niti, če ga tišiš noter). Logično je, da ko je strut napumpan, tlak sili ventilček ven, ampak pri praznem strutu mora nekaj vseeno drzati ventilček na strutu (lepilo?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Ni lepila. Ventilček je malo širši od tiste luknjice. Ker je gumjast se ga lahko da notri in potem tudi notri stoji. Če pa tuba ni naravnana ventileček vleče noter. Neki tazga;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViSiON Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 Jap, bo kar držalo. Sem zadevo vzel še enkrat narazen in ni nobenega lepila - tako kot si rekel. Nisem pa točno vedel kaj početi s tubo - sem jo malo mezil sem pa tja, gor in dol in očitno mi je uspelo, saj sedaj ventilček ne leze več v strut. Zadeva rešena. :o Hvala vama. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Če bo pa še vedno tuba puščala bom pa jaz za vikend mojo poravljal pa ti lahko poslikam postopek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts