nimbus Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Zdravo! če kdo kajta na rodosu, ali pride med 15.8 in 21.8 naj me kontaktira, da bi šlikam skupaj kajtat. lpn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Živjo!Kva se kej dogaja na Rodosu? Vas je nevihta odnesla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimbus Posted August 19, 2008 Author Share Posted August 19, 2008 pa evo, dogajalice, bl se ga pije kot kajta, glede spotov tako, bil na kremsti beach kjer se da za šolo zmenit šele v sredo, v četrtek odhajam domov, cene šolanja cca. od 250 do 500€ odvisno od predznanja, katerega nimam, se pravi polna cena, da se bom drajsal 3x po 3h z 6m2, ne hvala! bil na Ixia beach, izvedel da kajtarjem tam ni dovoljen vstop - me napotili na kremasti, opisano zgoraj, do prasonissija nisem šel, bil tudi malo naprej od Ixia beach proti mestu rodos je en spot, na katerem sem hotel malo poizkusiti vendar prihiti do mene nek domačin in me spet napoti na učenje na kremasti beach, ker če bi se zgodila kakšna nesreča, bi prišla policija in bi prepovedal kajtat, bla bla, uglavn s kajtanjem v grčiji ne bo nič, bo treba mal več spil pa več sreče prihodnjič. lep pozdrav iz grčije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Je kaj vetra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimbus Posted August 20, 2008 Author Share Posted August 20, 2008 še enkrat lep pozdrav iz rodosa, vetra več kot dovolj, samo zame ne pride v poštev, winduru laže ko pes teče!!! včeraj blo okol 25kts drugače med 12 in 20. lpn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts