Ursa1706535311 Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 živjo ker vidim da se tukaj gor spoznate na te zadeve bi vas prosila za pomoč pri nakupu opreme. Zanima me kajtanje po travniku,vodi ter snegu... čeprav se bol nagibam k vodi. Velika sem 166cm, težka pa 56kg.Prosila bi vas če mi lahko svetujete kakšno opremo kupiti za začetek ter da bo uporabna za dlje časa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Hmm jest sem tud še čisti začetnik, ampak kar neki infota o opremi je tukaj: http://www.kitesurfingschool.org/equipments.htm maš pa na tej strani tud bolj ali manj vso ostalo teorijo... :) lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbann Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Katerikoli bow 07 ali 08 je več al manj pridelal nasmešek na ustih tako začetnika/co kot mal bl izurjene rajderje tud delta shape nimaš kej u meglo brcnt! Nikakor pa ne kupovat starih c tub ala Naish X2 ali še bolje X3 itd. To je samo moje mnenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hathor Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 No, moje začetniško mnenje je pa takšno. Tečaj sem pa opravljal pred kratkim in sem imel priliko probat bow in svoj lastni C (Ocean Rodeo Diablo 12) in moram priznati, da se je moj kite dosti bolje obnesel kot pa bow od Besta. Tako, da je tukaj spet individualno. Vsekakor pa, če nimaš svoje opreme nabavi bow (lažji ponovni štart, če ti v vodo pade, boljši windrange). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts