Tarik Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Lep pozdrav vsem....Zanima me kam pa kaj greste kajtat septembra? in sicer se nekam odpravljam (mogoče last minute) ampak še ne vem kam?Kake izkušnje,.. neki sem že bral po forumu varijanta Hurgada, Djerba,...in sicer grem s punco, ki se uči kajtat in bi rad kak spot kjer je nizka voda (mogoče tudi flat),... Po drugi strani če pa že grem in vem da je tudi kak slovenc tam, lohk bi se dobili na kaki pijači. LP in dosti vetra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spozak Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Tudi jst sem se odločil za septembra...Kam še ne vem? Tudi čakam na predloge.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiper Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Hola! Na Djerbi ni ravno vetra ki bi se pojavljal vsak dan ... precej od sreče odvisno.Poleg Egipta lahko tud mal po Kanarskih pogledate, Tarifa tud še dela ...... lp g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarik Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 hvala hvalazani me pa še kaj od EGIPT: RAS SUDR?neki sem že bral na kajtajznami,.. sami me še zanima kaj o prenočiščih,.. ceni,.., prevozi,..skrat še kaj izven kajtanja kako je kaj organizirano??? LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valekite Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 prjatu septembra je brazil :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Gre kdo mogoče oktobra ali pa novembra kam? brazilija,.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabear Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Septembra Mauricius.... dobra statistika pa še kičast je :) btw: Glede na to, da je bilo julija dol pol ljubljane bi bilo zelo lepo od koga, ce bi napisal kak uporabnjesi report. Mogoce s kaksnimi konkretnejsimi namigi o nastanitvah, poceni renta carih... hvala ze v naprej :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarik Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 in kocka je padla 21.septembra Hurgada Soma Bay za 8 dni. poročilo bo sledilo po 30. sptembru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojchi Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 V kateri hotel pa greta? Jaz sem tudi nekaj gledala (Caribbean world), tak da me prav zanima kaj boš napisal ko prideš nazaj :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Gre kdo mogoče oktobra ali pa novembra kam? brazilija,....Jaz letim v Fortalezo 18.10 iz Lizbone. Vračam se 8.11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarik Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 jaja ta hotel gremo Caribian world, varianta allinclusiv, tako da če ne bo pihalo vsaj se ga napijemo in uživamo v razvajanju hehe,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts