Jump to content

Naish chicken loop

ViSiON

Recommended Posts

Kupil sem starejši kite Naish Boxer 2005 letnik. Vse lepo in prav, edino kar me moti je chicken loop, ki nima takoimenovanega "chicken finger" oz. "donkey dick" :). Bar s chicken loopom je tale: http://www.ikiteboarding.com/uds/ikiteboardingdotcom_spin%20demo%203.jpg

Je zlo nadležno, ker se kot začetnik dostkrat unhookam iz trapeza. Kupil bi rad nekaj v spodnjem stilu, vendar ne vem, če to sploh paše na moj bar in kje se zadevo da dobit:

http://www.naish.com/zcart/images/shockwavechickenloop.jpg

Hvala za odgovor. Nekaj v tem stilu bo treba naredit, ja. Sem pa bil danes v Obsešnu pri zmajskem mostu pa so imeli en super truper chicken loop, ki je stal 69 EUR, kar se mi je pa zdelo malo preveč. V katerem Obsešnu si ga ti nabavil?

MaHALO,

eno PVC cev, malo "dachtejpa" sestavis in bos hitro prebrodil zacetniske tezave glede

unhook-anja! Eni smo se naucili kajtat brez tistega luleka,Takrat jih se ni blo,

sam ga se vedno ne uporabljam!

Dejstvo glede tega problema je, da ce ti pada dol, ppomeni da cisto prevec

vleces z rokami sem in tja in cisto too much povozis kajt, tko je! Ko se bos z temi

zadevami na "TI" pol si pa not ;-) WELCOME

Oj,

dick se da kulturno narediti na navadno toyota plastik mašino, zgleda k original, PVC tubica lepo skrita, gurna ježek, itd...

SAMO, če pogledaš trapez, sistem (kljuka, swivel kite leash) ni glih narejen za dicka, ker pol leash ne more rotirat... lahk bi montiru na kljuko sam to ni praktično, tud zarad unhooka...

M2C

Torej bottom line je, da kupim takega kot je zgoraj na sliki oz. ga je kupil mach? Mimogrede Gigi - trapeza pa nimam takega kot je na zgornji sliki ampak DK Pyro 2007.

Mimogrede, smo bili čez vikend na Neretvi in se je enkrat meni, enkrat pa kolegu uspelo po nesreči unhookat, potem pa ni bilo preveč lušno, ko naju je razmetavalo in sma lovila kajt vsepovsod. :D

Živjo!

Tle se čist strinjam z Gigijem. Kluka je mal neprimerne oblike za uporabo dika, ker ga nimaš kje čez utaknt!

Jest mam kluko pokrivleno ful bl nazaj, tako da dika sploh ne uporablam, ker se mi čikn lup ne odpenja.

Podarim!

Zdej ste me malo zmedli. Torej moj trapez je Dakine Pyro 2007 imam pa gor tole zadevo:

http://www.s2as.com/uploads/dakine_hammerhead_kite_bar.jpg

Je to kljuka? Za to zadevo ni primeren chicken loop z dickom?

Zob kaj podariš? :)

Živjo!

Tle se čist strinjam z Gigijem. Kluka je mal neprimerne oblike za uporabo dika, ker ga nimaš kje čez utaknt!

Kje je kljuka neprimerne oblike, kolikor js vidim, je cisto uredu tako zgornja na sliki kot tudi ta ki jo ima Vision.. kaksna salama je zdj to !? Pob ma cist uredu kluko, vse kar nuca je dick.. (eden ni nobeden pravijo.. taprav kajter nuca 2) :lol:

Živjo!

Jah, kluka na zadni sliki je definitivno bolša za uporabo dicka, čeprou bi šlo tut na uno iz prve slike (po spodni strani, ki je odprta). Če maš pa tako, kot je na zadnji sliki niti nebi smel imeti problemov z odpenjanjem, ker je ful zakrivlena nazaj. No vsaj jest jih nimam!

Zob kaj podariš? :)

Kaj misliš, glede na to, kaj je tema in kaj iščeš? :roll:

Ja tegale dika od naisha!

Dej javi se mi na ZS, pa boš povedou kako boš pršu do njega.