ViSiON Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Kupil sem starejši kite Naish Boxer 2005 letnik. Vse lepo in prav, edino kar me moti je chicken loop, ki nima takoimenovanega "chicken finger" oz. "donkey dick" :). Bar s chicken loopom je tale: http://www.ikiteboarding.com/uds/ikiteboardingdotcom_spin%20demo%203.jpg Je zlo nadležno, ker se kot začetnik dostkrat unhookam iz trapeza. Kupil bi rad nekaj v spodnjem stilu, vendar ne vem, če to sploh paše na moj bar in kje se zadevo da dobit: http://www.naish.com/zcart/images/shockwavechickenloop.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 prov tazga sm zadnic kupu u Obsessionu.. pomoje ti bi moral pasat (mogoce s kako manjso adaptacijo..?), drugac pa ni blo tok drago (okol 25€ ce se ne motm) tko da loh tud kupis pa probas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 pomoje ti bi moral pasat (mogoce s kako manjso adaptacijo..?), ja, loh pa sam pin (oz. finger/dick :) ) dol vzames (to sm jest naredu) pa kr na svoj obstojec loop oz. trapez nastelas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViSiON Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 Hvala za odgovor. Nekaj v tem stilu bo treba naredit, ja. Sem pa bil danes v Obsešnu pri zmajskem mostu pa so imeli en super truper chicken loop, ki je stal 69 EUR, kar se mi je pa zdelo malo preveč. V katerem Obsešnu si ga ti nabavil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 HeHe.. mic ne sprasuj neumnosti.. itak je samo en obsesn ko majo Kite opremo probi un piscancji dicky nabavit, ce se bo dalo kr na obstojeco stvar prilimat gor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 :) ja, kr u taistmu obsesnu, verjetn je kej zmankal.. ocitn so teli dickiyi potrosna roba.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 MaHALO,eno PVC cev, malo "dachtejpa" sestavis in bos hitro prebrodil zacetniske tezave gledeunhook-anja! Eni smo se naucili kajtat brez tistega luleka,Takrat jih se ni blo, sam ga se vedno ne uporabljam!Dejstvo glede tega problema je, da ce ti pada dol, ppomeni da cisto prevecvleces z rokami sem in tja in cisto too much povozis kajt, tko je! Ko se bos z temizadevami na "TI" pol si pa not ;-) WELCOME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Oj, dick se da kulturno narediti na navadno toyota plastik mašino, zgleda k original, PVC tubica lepo skrita, gurna ježek, itd... SAMO, če pogledaš trapez, sistem (kljuka, swivel kite leash) ni glih narejen za dicka, ker pol leash ne more rotirat... lahk bi montiru na kljuko sam to ni praktično, tud zarad unhooka... M2C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViSiON Posted August 5, 2008 Author Share Posted August 5, 2008 Torej bottom line je, da kupim takega kot je zgoraj na sliki oz. ga je kupil mach? Mimogrede Gigi - trapeza pa nimam takega kot je na zgornji sliki ampak DK Pyro 2007. Mimogrede, smo bili čez vikend na Neretvi in se je enkrat meni, enkrat pa kolegu uspelo po nesreči unhookat, potem pa ni bilo preveč lušno, ko naju je razmetavalo in sma lovila kajt vsepovsod. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Živjo!Tle se čist strinjam z Gigijem. Kluka je mal neprimerne oblike za uporabo dika, ker ga nimaš kje čez utaknt!Jest mam kluko pokrivleno ful bl nazaj, tako da dika sploh ne uporablam, ker se mi čikn lup ne odpenja. Podarim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViSiON Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Zdej ste me malo zmedli. Torej moj trapez je Dakine Pyro 2007 imam pa gor tole zadevo: http://www.s2as.com/uploads/dakine_hammerhead_kite_bar.jpg Je to kljuka? Za to zadevo ni primeren chicken loop z dickom? Zob kaj podariš? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Živjo!Tle se čist strinjam z Gigijem. Kluka je mal neprimerne oblike za uporabo dika, ker ga nimaš kje čez utaknt! Kje je kljuka neprimerne oblike, kolikor js vidim, je cisto uredu tako zgornja na sliki kot tudi ta ki jo ima Vision.. kaksna salama je zdj to !? Pob ma cist uredu kluko, vse kar nuca je dick.. (eden ni nobeden pravijo.. taprav kajter nuca 2) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Oj, ja iz original slike je vidit drugače... na dakine kljuko bi pa šlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Živjo!Jah, kluka na zadni sliki je definitivno bolša za uporabo dicka, čeprou bi šlo tut na uno iz prve slike (po spodni strani, ki je odprta). Če maš pa tako, kot je na zadnji sliki niti nebi smel imeti problemov z odpenjanjem, ker je ful zakrivlena nazaj. No vsaj jest jih nimam!Zob kaj podariš? :)Kaj misliš, glede na to, kaj je tema in kaj iščeš? Ja tegale dika od naisha!Dej javi se mi na ZS, pa boš povedou kako boš pršu do njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViSiON Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Zadeva rešena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts