matevzz Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Živjo! Odloču sm se zamenjat kajt in v oči mi je padel SS REV 08. Prebral sem cel kup člankov in ocen na netu, kjer ga kar pohvaljo. Zdaj me pa še mal zanima, kakšno mnenje imate o tem kajtu tisti, k ga vozite oz. ste a vozil. Hvala in LP, Matevž Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desaparecido Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 oj..kaj si morda zvedel kaj novega o omenjenem kajtu ??!Ker jaz tudi se zanimam za ta model pa me kej več o njem zanima ! LPMatevž Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 Živjo!Menil sem se za test REVa, samo je tok dolgo trajal, da sem na koncu kupu WAROOja 08, ki je bil pravtako v ožjem izboru. LP, M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts