Patrik Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) hmmmmm :wink: :rasta :drunken: :blackeye: Edited July 29, 2008 by patrik ker mi mi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 hmmmm, kej bo treba se verjetn ustimat, tud na hitrosti bi se dal se kej.., ampak ja, ce se ne motm sm prvi, k bom zdele to naredu: CESTITAM!! :) (je biu ze cajt.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Kul! Pohvale in pripombe/opombe sledijo... Malo me moti, da je tekst besedila, ki je pomemben praktično najmanjši na forumu In ko sem prvič odprl forum mi ni bilo takoj jasno kaj naj berem. Na sredini? Levo? Desno? Kje se post začne? Kaj je tekst posta? etc. Malo me je zmedlo. text-size:120% bi bilo bolj primerno ;)Main links na vrhu (domov, novice, kaj je kiteboarding?...) se mi prikazujejo kot bulleted list z margin-top (ali padding-top) približno 150px. Bolj primerno bi bilo, da je main navigation in-line (ampak verjamem, da se bo to uredilo).EDIT: Ravno v času pisanja se ureja tudi to :) pohvale! Pograjal pa bi še slovnico na strani "Kaj je Kiteboarding?". Glede na to, in upam, da bi se želeli občinstvu na plaži in v virtualnem svetu predstaviti kot odgovorni in za gledalce/kopalce/plažnike nenevarni športniki bi bilo primerno, da se tako tudi predstavljamo.Super nov izgled main strani! Rock on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Tekst je že večji kot vidiš.... Je še kr nekaj stvari za uredit... Ampak žal moja glava in oči trenutno ne prenesejo več druga...kot , da si oddahnem za 24 prenašanja baz urejanja šumnikov... itd..... Zato pa napisat kaj ne dela oz. kaj bi naj delalo... Slovnica pa tud....hja... Miha je Na Bolu pa verjetno malo preveč na veter misli kot na slovnico ...jaz pa sem verjetno tudi že sit ekrana in laptopa,utrujen,izčrpan Bomo uredili Hvala LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Ja, text je večji in je veliko bolje. Bomo opozarjali na "kikse". Keep up the spirit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Ja je večji, čeprav je meni osebno manjši bolj všeč je pa res da je bolj pregledno... tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Dejmo tole konstruktivno,Prvic Hvala Patriku da se potrudi,vazn da je forrum nazaj in da se dogaja!Kritiki, postavte paralelnega in skrbite zanj, al pa nebbit pametni, vsakmu svoje! Vetra rabmo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Konstruktivno? Pa dajmo... Vstopna stran, vpišem username in guessword, me redirecta na forum in sem prijavljen. Cool.Kliknem nazaj na vstopno stran in sem odjavljen. Not cool. Če se logiram na forumu samem in odkljukam, da si me zapomni, se to ne zgodi. Not cool. Manjkajo slike smileyface-ov na desni strani pri pisanju posta, ampak to že veste. Don't care... Less is more! Ostalo ob priliki odkritja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ql, ql, počasi se daleč pride, zdele so itak dopusti. Tko da jst mislm, da bo pruga septemra že vse oki doki. Lp kremencek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts