Jump to content

phpbb3 test

Patrik

Recommended Posts

Kul! Pohvale in pripombe/opombe sledijo...

• Malo me moti, da je tekst besedila, ki je pomemben praktično najmanjši na forumu :shock:
    In ko sem prvič odprl forum mi ni bilo takoj jasno kaj naj berem. Na sredini? Levo? Desno? Kje se post začne? Kaj je tekst posta? etc. Malo me je zmedlo. text-size:120% bi bilo bolj primerno ;)
  • Main links na vrhu (domov, novice, kaj je kiteboarding?...) se mi prikazujejo kot bulleted list z margin-top (ali padding-top) približno 150px. Bolj primerno bi bilo, da je main navigation in-line (ampak verjamem, da se bo to uredilo).
    EDIT: Ravno v času pisanja se ureja tudi to :) pohvale!

• Pograjal pa bi še slovnico na strani "Kaj je Kiteboarding?". Glede na to, in upam, da bi se želeli občinstvu na plaži in v virtualnem svetu predstaviti kot odgovorni in za gledalce/kopalce/plažnike nenevarni športniki bi bilo primerno, da se tako tudi predstavljamo.

Super nov izgled main strani! Rock on!

Tekst je že večji kot vidiš....

Je še kr nekaj stvari za uredit...

Ampak žal moja glava in oči trenutno ne prenesejo več druga...kot , da si oddahnem za 24 prenašanja baz urejanja šumnikov... itd.....

Zato pa napisat kaj ne dela oz. kaj bi naj delalo...

Slovnica pa tud....hja... Miha je Na Bolu pa verjetno malo preveč na veter misli kot na slovnico ...jaz pa sem verjetno tudi že sit ekrana in laptopa,utrujen,izčrpan :oops:

Bomo uredili

Hvala

LP

Konstruktivno? Pa dajmo...

Vstopna stran, vpišem username in guessword, me redirecta na forum in sem prijavljen. Cool.

Kliknem nazaj na vstopno stran in sem odjavljen. Not cool.

Če se logiram na forumu samem in odkljukam, da si me zapomni, se to ne zgodi. Not cool.

Manjkajo slike smileyface-ov na desni strani pri pisanju posta, ampak to že veste. Don't care... Less is more!

Ostalo ob priliki odkritja...