Jump to content

SS Rev 08 9m2

El Magico

Recommended Posts

Prodam SS Rev 08 - 9m2.

Nov, popolnoma brezhiben. Kajt je bil petkrat na vodi.

Zelo je primeren za začetnike in tiste ki začenjajo s prvimi skoki.

Ima 100% depower in najbolj enostaven relaunch ter seveda OnePump in izdelavo, kot se za Slingshot spodobi.

Cena za komplet z barom, štriki in pumpo je 610 €.

Info na PM, mail ali na tel 031 611 850.

LP Matej

Mislim, ogledal sem si video na http://buyslingshotsports.com/kite/2008_kite_kites_rev.htm, predvsem video... dober kajt, moram pa reči, da so bli začetniki omenjeni samo v primeru relauncha, sam designer pa govori, da je ciljna grupa intermediate/advanced... Poraja se mi vprašanje... kdo zdej laže??? :roll:

Prodam SS Rev 08 - 9m2.

Zelo je primeren za začetnike in tiste ki začenjajo s prvimi skoki.

Ne vem, kakšna je ciljna populacija kupcev, na katero pri Slingshotu ciljajo.

Poznam pa najmanj tri ali štiri punce, ki so se letos na tem kajtu naučile orcat in začele tudi razmišljat o prvih skokih...

Kar se tiče pa intermediate/advance riderjev pa vsi vemo, da recimo Domen ali pa Damjan delata poštene loope na tem kajtu... Torej je primeren tudi za tiste ki zanjo zelo dobro kajtat.

Da ne bo pomote, vse kar sem napisal v zgornjem postu bazira izključno na mojih izkušnjah s tem kajtom...

LP Matej

• 1 month later...

jz zih nism prorajdr, pa še spol je nekaj med moškim in srednjim....pa loh rečem samo - igrača....več si pa ne upam pohvalt, da me moji dva kita (nista REVa) ne bi iz kkšnega ljubosumja pustila kje na cedilu.......

povzetek - po moje nihče ne laže.....(je pa seveda možno, da sm jz že kar precej izkušen kiter :) :D :D ......NOT)

• 5 weeks later...