Svedr Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Če bo res kar napovedujejo, se zna zgoditi, da bodo po dolgemčasu tudi v Snebarjah (Šentjakob - Domžale) pogoji za premierno vožnjo.Spot je super in že preizkušen! Če bo kaj na tem, se oglasim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Kje je to točno? Kater veter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svedr Posted February 27, 2004 Author Share Posted February 27, 2004 Ne vse živo smo vozili že tam, je pa točno naslednji izvoz iz obvoznice za Šentjakobom iz smeri MB - Domžale -> tabla Snebareje ali zalog.. ob reki Savi.. Tam blizu je bila včasih piščančja farma.. V glavnem spot se vidi iz avtoceste! Jaz se orientiram tako da pogledam na propeler, ki ga ima sosed, za poditi srake :wink: če se vrti potem smo v igri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svedr Posted February 28, 2004 Author Share Posted February 28, 2004 Gremo na teren!! Snebarje:::: uleti tudi X-man, izgleda obetavno..čez tričetrt urezanesljivi podatki, če koga zanima na moj tel: 031/ 35 18 53.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 evo po dolgem cajtu spet kaže da bo.....17.1.06 jaz sicer delam do 16h ampak sem blizu in kakšno urco upam da bom še ujel če bo kdo tam je najboljš bolj na začetku polja, ker je tam ko smo bili lani večinoma zorano spodaj in je teren neraven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts