Jump to content

lago di predil

seb

Recommended Posts

Kdo mi lahko pove kej več o tem spotu. Glede na to da imajo surf šolo tam, smatram da vsaj nekaj vetra je, nevem pa kako je s kajti? A je sploh tam že kdo kajtal?

Lago di Predil - zelo simpatično jezero, če se peljete iz Trente, proti Trbižu (Italija), čez prelaz Predil.

evo slike.

http://www.skiforum.it/forum/showthread.php?s=426f3f8888230741ce7ebeda19718e2a&t=13823

lp

Zadeva je zelo interesantna, sej je praktično samo 20 min iz Kr. Gore.

Nevem pa kakšen je trend vetra. Pomoje deluje na princip LSC, sej je zadeva dokaj visoko po dolini gor, sepravi termika, vsako lepo popoldne ;)

lp

Uauuuu,

lago di Predil,

definitivno zmaga glede mrzle vode, /5+neopren//

ko pa prides tja in vidis v kaksni luknji je te vse mine.

Lahko da so ga kajtal, verjemte mi da nic boljs kot

Bled al pa Bohinj!

Zadeva je odprta na sever jug, termicnega efekta ne pozna,

dela samo na frontalni prepih.

Sicer pa a je kdo slisal da so surfal na Sedmerih Triglavskih,

jaz sem bil takrat sem mulc, ampak so jih pofockal! Sveta Sedemdeseta '70!

dr.lojz

Ta vidend bom verjetno v Bovcu, tako da možno da bom skočil pogletat gor. Da vidim kakšno stanje je na tem jezeru. Napovedane so neke nevihte. Tako da ko zasije potem sonce bomo vidli če res ni termike tam. :roll: Glede temperature vode...če lahko kajtamo februarja pri 7. stopinjah.

tkole,

...bil enkrat gor ker šel v hribe in nato doma študiru na kaj, če sploh in zakaj ne dela zadeva. ampak useeno par podatkov, na jugozahodnik..googlemap -una peščena plaža-kamenčki ala Bol..mal večji in od tam off shore na jezero kar je ok, samo veter razfuuuuu**** tko da šola je tam ampak za surf ...pa še to je bolj tko tko, stojiš, se mal peleš, letiiiiii, spet stojiš in v tem ritmu dalje. tko da za kajt definitivno ni, ampak valda sem mogu z opremo gor kake par let nazaj, ..no ja od kajta sem spil eno pivo pa se kopal in šel domov.

o vodi pa ...lojz je reku da je mrzla, no jz sem se normalno kopal takle čas. verjamem pa da večino leta mrzla.

tkole gre, ..del apa tud kak drug veter, samo če je pred njim stena...pol vemo kaj nas čaka :)

http://shrani.si/f/1U/gG/3J4GPNa4/lagfic.jpg