igormarot Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Imam komplet kite,trapez,neopren sedaj pa rabim še desko.primerno za začetnika,oz. 130-140cm/38-40cm.Pokličite na 031/640-375ali email na igor_marot@t-2.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miha84 Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 prodam dilo SeaJump 132/40cm! kontaktiraj me na PM ali poglej pod zadnje oglase za več informacij in slike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igormarot Posted August 15, 2008 Author Share Posted August 15, 2008 prodam dilo SeaJump 132/40cm! kontaktiraj me na PM ali poglej pod zadnje oglase za več informacij in slike!Zdravo,zanimam se za omenjeno desko.Rad bi videl kakšno sliko,pa cena.Hvala v naprej,Igor iz Lj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 prodam dilo SeaJump 132/40cm! kontaktiraj me na PM ali poglej pod zadnje oglase za več informacij in slike!Zdravo,zanimam se za omenjeno desko.Rad bi videl kakšno sliko,pa cena.Hvala v naprej,Igor iz Lj :D Tlele je :-) http://www.kite-forum.com/phpBB3/download/file.php?id=3 http://www.kite-forum.com/phpBB3/download/file.php?id=2 Ta desna, bo kar prava!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igormarot Posted August 17, 2008 Author Share Posted August 17, 2008 Ja bi bila vredu,samo cena me zanima,koliko je stara,vožena,drugač pa dila zgleda čist ok.kako je glede dostave sm iz Lj.,pa nimam prevoza.Lahko se tudi slišimo na tel 031/640-375 Igor,Lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SINBOR Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Igor,če ravno začenjaš s kitingom, ti svetujem, da razmisliš o SLINGSHOT 144, oglas sem dal pred dnevi. Sam sem jo uporabljal prvo leto in je odlična za učenje. Ralativno lahka glede na velikost, hitro iz vode, dobra za upwind, torej vse kar potrebuješ za začetek. Skoki in podobno pridejo kasneje. Prefinjene, profi deske se kupujejo potem, pa tudi preizkusiti jih je treba.. To je podobno kot pri smučeh. Ko začneš, ne kupiš tekmovalne dile..Deska je brezhibna in resnično mi je pomagala pri učenju. Bila v Hurgadi in letos nekaj dni uporabljena v Dominikanski republiki, Cabarete. Uporabna tako v valu kot flahu.. Lep pozdrav,Boris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sold08 Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Zdravo!Jaz mam naprodaj desko 130x38cm , RRD 5x TS. Je pa čisto nova deska.Še slikca:http://www4.slikomat.com/08/0811/4xg-023232.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Igor,če ravno začenjaš s kitingom, ti svetujem, da razmisliš o SLINGSHOT 144, oglas sem dal pred dnevi. Sam sem jo uporabljal prvo leto in je odlična za učenje. Ralativno lahka glede na velikost, hitro iz vode, dobra za upwind, torej vse kar potrebuješ za začetek. Skoki in podobno pridejo kasneje. Prefinjene, profi deske se kupujejo potem, pa tudi preizkusiti jih je treba.. To je podobno kot pri smučeh. Ko začneš, ne kupiš tekmovalne dile..Deska je brezhibna in resnično mi je pomagala pri učenju. Bila v Hurgadi in letos nekaj dni uporabljena v Dominikanski republiki, Cabarete. Uporabna tako v valu kot flahu.. Lep pozdrav,Boris vse vredu in prav..ampak nekaj je traba vedt....če je to to....http://www.kite-forum.com/phpBB3/viewtopic.php?f=19&t=3521 tisti teks spodaj je držal ki si ga dodal...pred leti.."žal" pa je danes doba novih desk kjer so 130-135 deske zadosti velike za učenje (letos vsi začetniki,kar sem jim bil priča oziroma jih sam spravil na desko-in so se speljali-imeli deske od 130-135 cm)...+ lahko je profi ker ni zahtevna in lahko jo kantaš..omenjene 144 ne moreš pri višjih hitrostih in jo tako hitro prerasteš,ker ne dopušča orcanja pri večjih hitrostih.ki jih hitro dosežeš,le hiter nektroliran down wind....o flexu pa tudi še niso razmišljali preveč v letih,ko je slingshot dal na trg omenjeno desko...tako da tale lojzova bi bila kar prava..ima široke tipe,kar omogoča ok vožnjo v veter,glisira hitro in je flexi ter udobna..kar bo cenil vsak rider. nočem ti zaglumit prodaje..le povem dejstvo, da se kdo ne bo opekel pri nakupu,ker ni dovolj izkušen. pač šport je relativno mlad in tako tudi razvoj materialom opreme temu primeren..in ravno v zadnjih par letih se je dosegel ogromen napredek v deskah in kajtih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SINBOR Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Ojla, ni problema, hvala za mnenje. Vsako je dobrodošlo, zato pa je forum. Tudi sam sem napisal predvsem svoje mnenje in izkušnje, ki jih prenašam naprej. Vsak pa se lahko sam odloči. S prodajo pa ni težav.LpBoris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Živjo!Miha84, še vedno me zanima nakup SeaJump-ke. Pridem tudi u Tolmin!Javi se mi na ZS. lp, Miha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Ojla, ni problema, hvala za mnenje. Vsako je dobrodošlo, zato pa je forum. Tudi sam sem napisal predvsem svoje mnenje in izkušnje, ki jih prenašam naprej. Vsak pa se lahko sam odloči. S prodajo pa ni težav.LpBoris lepo :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 vse vredu in prav..ampak nekaj je traba vedt....No pa dajmo!"žal" pa je danes doba novih desk kjer so 130-135 deske zadosti velike za učenje (letos vsi začetniki,kar sem jim bil priča oziroma jih sam spravil na desko-in so se speljali-imeli deske od 130-135 cm)...Se strinjam in podpiisem!+ lahko je profi ker ni zahtevna in lahko jo kantaš..Ce je "profi", pol je specificna in potemtakem zahtevna, da pa jo lahko kantas ni stvar deske temvec kajterja ki jo fura.omenjene 144 ne moreš pri višjih hitrostih in jo tako hitro prerasteš,ker ne dopušča orcanja pri večjih hitrostih.ki jih hitro dosežešStrinjam se da jo ne mores vec nakantat pri visji hitrosti, ker je pac povrsina/dozina za zadnjo nogo prevelika, reakcija vode prevelika, oziroma noga presvoh, da jo "pritisnes". Glede orcanja pa samo tole, maksimalna mozna smer v veter, se lahko doseze samo z optimalno hitrostjo. Ponavadi, tako lepo pocas! Hitro se ne da peljat v veter! Zatorej vsaka deska gre lahko hudo v veter takoj ko najdemo njeno/naso optimalno hitrost! /well, se pod vseemi ostalimi pogoji dobre voznje//Zacetniki/ostali vstopajoci, glavni stos kajtanja je kontroliranje hitrosti, sicer to z dandanasnjimi kajti ni panike, vseeno pa se je treba potruditi in tudi z dilo delati, ne mi celo popoldne v Grado "abrucat"/pluzit/bremzat pol pa izjavlajt, da je veter presvoh za drzat visino. Fizika, dragi moji in perfekcija je kajtanje /sorry voznja// pod 12-16kozlov!Uzivate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts