ddeejjoo Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 (edited) Ali gre kdo od 27.7-10.8 na hurgado ?In a je že biu kdo tisti cajt tm ..? Edited June 23, 2008 by ddeejjoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 tele ho! jaz sem bil dol 2x v avgustu. prvič od 1 do 15 (cca), in je blo super, 14/14. kajtalo se je z zelo malimi kvadraturami, pihalo je 30+ vozlov. drugič smo bili pa cca 10 dni kasneje, takrat je blo pa bolj 10/14, pa še ko smo vozli smo mel bolj slone v luftu... Letos planiram hurgado za 7 do 10 dni predvidoma tako da bo zajet datum 15.8. lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddeejjoo Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 kateri spoti so pa hudi tm ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRUP Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Colona watersports: http://www.colonawatersports.com/hurghada/livecam.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Bil tam predlani avgusta, imeli smo 50 stopinj in čisto brezvetrje en teden, samo zadnji dan je blo za silo za 14m2. Problem Hurghade je da je zelo gusty po pardnevnem brezvetrju, pa če ne piha nimaš kej za počet ker je enostavno prevroče. Meni ni blo všeč. Pa skos ene štale s prebavo ob relativno slabi hrani... Vsaj v Magawishu je tko tko... Odvisn kok si razvajen, jest zgleda sem.... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts