Gabba Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Ima kdo kakšen nasvet kako prit do ugodnih kart za jesensko fortalezo? Menda je en čarter direktno iz Milana, druga "ugodna" je pa iz Benetk preko Lizbone. Prosim za kak link, če ima kdo kake ugodne variante. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Oj, to pa tudi mene zelo zanima!!! Namen imam iti sredi/konec (15-17) oktobra do 9. novembra. Odvisno koliko časa se bom odločil preživet v Lisboni. In seveda tudi od dopusta Sicer pa se bom na vse pretege branil leta iz Benetk do Lisbone. Sem verjetno edini letalski potnik, kateremu so (Iberia) v obe smeri na eno povratno karto (Venezia - Madrid - Lisboa) izgubili prtljago! Od tega so mi v smer proti Lisboni za 15 dni izgubili moj surf za na valove (dolžine 6'2")!!! Saj ne bi rekel, če bi surf izgledal kot črn samsonite kovček... Kakorkoli že, če izvem za kakšne informacije iz drugih kanalov, javim tudi tukaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Iz lastnih izkušenj (bil 2x) pojdi na prvo agencijo in naj ti prečekirajo varjante za FOR. LPI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted May 26, 2008 Author Share Posted May 26, 2008 No imam malo več infa glede linije Milano - Fortaleza... Sicer je direkten let, ampak se ustavi še v Rimu, mislim da sploh ne greš iz avijona... Fly Italy - 750€ povratna s taksami za konec oktobra, novembra še nimajo letov v sistemu... Ne vem pa kolk težijo s prtljago... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Mal pocekiraj se KLM! Dostikrat je kar poceni karta, direktni let do Fortaleze, edin problem: nekako se moras prvlect do Amsterdama :( Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Lansko leto smo šli iz Milana do Fortaleze....Karta je res 750 €, kar je najceneje kar sem videl....je pa res, da se avion ustavi v Rimu in na Kapverdskih. Iz letela ne izstopaš....ampak čakaš tisto dobro uro na avionu...cela pot tako traja malo manj kot 20 ur (z vsem čakanjem in čekiranjem...itd. )...nimaš pa skrbi z izgubljeno prtljago. lp,T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Ja pa še to....za prtljago je treba doplačat...100 €Imel smo pa trevel bag 150 cm...notr pa 5 kajtov in 3 deske..pa trapeze...itd. ( stvar je bla res težka:) ). lp,T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted May 27, 2008 Author Share Posted May 27, 2008 Glede teže ni panike, z ženo mava dve torbi, eno za kajte (20kil), eno za obleke (15kil), pa dva ruzaka... SPloh pa za brazilijo itak nič ne rabiš... Ja tale milano se dobr sliš, zdej je celo en čarter iz brnika do tja... Je treba še to preverit če se ure ujemajo... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Ali je še kdo zainteresiran za letos konec sptembra za Taibo?Jaz mam čas recimo od 20sept-1okt?LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Ali je še kdo zainteresiran za letos konec sptembra za Taibo?Jaz mam čas recimo od 20sept-1okt?LP ja ene pol folka iz foruma, sam €€€ in čas manjkajo, drugo je- neizmerna želja hehe.... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted May 27, 2008 Author Share Posted May 27, 2008 Menda gremo v Paracuru v tvojem terminu, pridemo pa tudi na downwinder/kosilo v Taibo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Menda gremo v Paracuru v tvojem terminu, pridemo pa tudi na downwinder/kosilo v Taibo :) upwinder do taibe pa res.... najbolje je kar v paracuruju živet in se vozit v taibo al pa na val v paracuruju če se naredi ko si tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 Sej to sem mislil... Za downwind tripe bomo štartal v Taibi proti Paracuruju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 (edited) Prek potovanje.si sem dobil za 958€. Let iz Benetk in prevoznik TAP Portugal. 15.10 Benetke - Lisbona (TAP Portugal)18.10 Lisbona - Fortaleza (TAP Portugal)8.11 Fortaleza - Lisbona (TAP Portugal + nočitev na stroške prevoznika)10.11 Lisbona - Benetke (TAP Portugal). Malo posebna karta, ker sem želel ostati še v Lisboni nekaj dni, pozdravit nekaj starih prijateljev in mogoče zajahat kakšen val. Kako bo dejansko bomo pa še videli. :)Encontramo-nos em Brasil! Edited July 25, 2008 by surpher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 se zmeri nobenga kandidata za konec sept?lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamba Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 ja, jaz se neki pripravljam, da bi šel septembra v fortalezo za 2 tedna, ker to je vse kar še imam dopusta, pa tudi še čekiram pa iščem najugodnejšo varianto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts