Jump to content

FORTALEZA - kako do kart?

Gabba

Recommended Posts

Ima kdo kakšen nasvet kako prit do ugodnih kart za jesensko fortalezo?

Menda je en čarter direktno iz Milana, druga "ugodna" je pa iz Benetk preko Lizbone.

Prosim za kak link, če ima kdo kake ugodne variante.

lp

Oj, to pa tudi mene zelo zanima!!! Namen imam iti sredi/konec (15-17) oktobra do 9. novembra. Odvisno koliko časa se bom odločil preživet v Lisboni. In seveda tudi od dopusta :|

Sicer pa se bom na vse pretege branil leta iz Benetk do Lisbone. Sem verjetno edini letalski potnik, kateremu so (Iberia) v obe smeri na eno povratno karto (Venezia - Madrid - Lisboa) izgubili prtljago! Od tega so mi v smer proti Lisboni za 15 dni izgubili moj surf za na valove (dolžine 6'2")!!! Saj ne bi rekel, če bi surf izgledal kot črn samsonite kovček...

Kakorkoli že, če izvem za kakšne informacije iz drugih kanalov, javim tudi tukaj.

No imam malo več infa glede linije Milano - Fortaleza... Sicer je direkten let, ampak se ustavi še v Rimu, mislim da sploh ne greš iz avijona...

Fly Italy - 750€ povratna s taksami za konec oktobra, novembra še nimajo letov v sistemu...

Ne vem pa kolk težijo s prtljago...

Lansko leto smo šli iz Milana do Fortaleze....

Karta je res 750 €, kar je najceneje kar sem videl....je pa res, da se avion ustavi v Rimu in na Kapverdskih. Iz letela ne izstopaš....ampak čakaš tisto dobro uro na avionu...cela pot tako traja malo manj kot 20 ur (z vsem čakanjem in čekiranjem...itd. )...nimaš pa skrbi z izgubljeno prtljago.

lp,T

Glede teže ni panike, z ženo mava dve torbi, eno za kajte (20kil), eno za obleke (15kil), pa dva ruzaka... SPloh pa za brazilijo itak nič ne rabiš...

Ja tale milano se dobr sliš, zdej je celo en čarter iz brnika do tja... Je treba še to preverit če se ure ujemajo...

lp

• 1 month later...

Prek potovanje.si sem dobil za 958€. Let iz Benetk in prevoznik TAP Portugal.

15.10 Benetke - Lisbona (TAP Portugal)

18.10 Lisbona - Fortaleza (TAP Portugal)

8.11 Fortaleza - Lisbona (TAP Portugal + nočitev na stroške prevoznika)

10.11 Lisbona - Benetke (TAP Portugal).

Malo posebna karta, ker sem želel ostati še v Lisboni nekaj dni, pozdravit nekaj starih prijateljev in mogoče zajahat kakšen val. Kako bo dejansko bomo pa še videli. :)

Encontramo-nos em Brasil!

Edited by surpher

• 4 weeks later...