Guest Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 če fljkomova vremenska škatla spet ne laže je na lescah idealka! jaz pa od besa lahko samo nabijam po tipkah :( :( :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Corect!Danes skatla pritrjena na hangar ni lagala, :D v bistvu se je dalo nabijat celo popoldne,tecajnica Manca speljala 100na uro in ze uziva,se dva "pacijenta" sta se uvajala v prvih kontaktih z kajtom,Lucijan je vozu dokler ni bil hin, Nasa na komande in na stangoidealka za takega 6letnika na smucah!Sneg pobira vidno eni striki ki so mi lezali na snegu so se urezali v sneg in pozno popoldan primrznili, sonce naredi svoje :? Bomba rabi nekaj vec vetra za popolni uzitek, tam 10not+pri 8not ze stoji parkirana in krotka.Skoda da nas ni bilo vec!Lesce snega se za nekaj dni, ce ne bo hujse odjuge dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry_d Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Pa se bi pršli pa ni znesl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Krasno...pri nas pa samo še trava in malo blata...! Pa je šlo zimovanje v tri kr... LP Vali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Krasno...pri nas pa samo še trava in malo blata...!Pa je šlo zimovanje v tri kr...LP Vali Jep sport se seli v Alpe,danes zvozili Lesce do konca, Tisti ki niso landali ta hudih skokov so ravno tako pristajali v mehko podlago in bili seveda blatni, torej za v banjo :? Ostaja samo se selitev v Vale de Obermontain in seveda nasa domaca republika Ratece, torej vabljeni! Ja kaj pa mores KajtVali, pri vas so pa cesnje prej zrele, tud grozdje mate prej kot na gorenskem, vendar jaz Martina ne cakam doma, se preselim v vinorodne kreje Take so te stvari kaj mores, z leti dbi clovek iskusnje :D dr.lojz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 Potem je konec v Lescah? Sem mislil pridet 'pogledad' danes.Kaj pa v Ratecah bo kaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 Trenutno v Lescah po snezni polhi, sije sonce in piha Vzhodnik,glede na mraz razmere se ugodne :D dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts