SoNi Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 No letos smo se odločili da gremo spet na Fuerte. Od 15. julija do 7. avgusta.Sem pregledal vse možne ponudbe apartmajev in letalskih kart, tako da če koga zanima Fuerteventura in se ne želi mučit iskat letal in apartmajev dam par nasvetov: Najcenejši letalski ponudnik trenutno je Ryanair: Treviso - Barcelona - Fuerteventura. Cena: 280€ na osebo (povratna). Odklop 350 - 400€ (povratna). iz Munchena. Apartmaji se pa gibljejo okrog 900 - 1200€ za 21 dni na apartma. Kar se mi osebno zdi zelo ugodno ker to so vse apartmaji za 4 - 6 oseb in so super opremljeni in locirani v Corralejo-tu. Je pa večina kapacitet že zasedenih tako da če ima kdo kaj tazga v planu naj pohiti. Pa še to: od 29. julija do 2. avgusta se na Fuerte odvija PKRA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Super, tnx. Imate dobre izkušnje z Ryanair? Nekajkrat sem izkoristil njihove lete ampak bi dal tudi 100-200€ več, da bi lahko imel boljšo izkušnjo. Tudi jaz razmišljam o Kanarskih otokih (Tenerife), ampak mislim, da mi bo uspelo dobiti dopust šele avgusta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 Ma jst nimam slabih izkušenj z Ryanair-om . Je pa za kajtat dosti bojša Fuerte kot Tenerifi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Živjo! A bi mogoče kdo šel na Fuerte, termin nekje od sredine julija do začetka avgusta? S punco bi šla pa iščeva še koga za zraven... LP, Matevž Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Ma jst nimam slabih izkušenj z Ryanair-om . Je pa za kajtat dosti bojša Fuerte kot Tenerifi. Soni, a lahko to malo bolj pojasniš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miha Babnik Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 oi poglej report na www.kajtar.si, imaš napisam tako severni del kot južni...... LP Miha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 @rogina... kaj naj pojasnim Ryanair al Fuerte vs. Tenerifi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miha Babnik Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 takole http://kajtar.si/index.php?categoryid=19&p2_articleid=60 in takole http://www.kajtar.si/index.php?categoryid=19&p2_articleid=56 zdej veš vse....treba je it....hehehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 @rogina... kaj naj pojasnim Ryanair al Fuerte vs. Tenerifi Ryanairom sem jaz imel zelo dobre izkušnje. No moje vprašanje pa se nanaša na opis razlik med otokoma oz. primernosti za kajtanje. Sicer bolj za naprej, ker sem za za letos poleti že bukiral za El Medano na Tenerifi. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Ja Tenerifi imajo bolj vulkanske plaže v smislu črn pesek, dosti kamnitih plaž. Fuerte je pa bolj podobna Cabo Verde. Bel pesek in kilometerske plaže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts