3g Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 (edited) Tele Ho! Že dlje časa se v Kranju na modelarskem letališču pojavljajo osebki, ki veselo kajtajo točno na in ob modelaraski pisti. Modelarji so zadevo spremljali, nažalost pa se je zadeva popolnoma izjalovila včeraj. takoimenovani kajtarji (po mojem standardu nategovanje štrikov in foilov brez ku**a po travi ni še K od kajtanja) imajo zato od danes naprej prepovedano dejavnost na celotnem območju letenja, kar pomeni cca 400 m v vse strani od vzletišča! V primeru da se bodo ti osebki ponovno pojavljali v bližini ali na samem letališču bomo uporabili vse možne ukrepe, ki vključujejo tudi odstranitev iz posestva zaradi motenja posesti s policijo! Policiji je bila tudi podana prijava zaradi večkratnega motenja in uničevanja posesti (včerajšnjega dirkača z rdečim avtom in posledice njegovega divjanja smo uspeli poslikati, in ga bodo oglobili). Vse ki se boste hoteli hudovati in pametovati naj opomnim, da je aeroklub upravljalec kar zajetnega kosa zemljišča, ter da imajo okoliški kmetovalci poln kufer dejstva da nedo vedno tlači njihovo travo ter skaklja med njihovimi pridelki na njivah! VZROK: (upam da bo za koga tudi vzgojen) fantje ki so prihajali so bili zelo nespoštljivi do upravnika piste in ostalih članov aerokluba, kar so izražali z glasnim pošiljanjem zgoraj omenjenih v različne spolne organe. poleg tega so aktivnosti izvajali točno na pisti, in to kljub vljudnim prošnjam da naj se premaknejo za ne več kot 20 m. In ker so bili fantje "frajerji" bomo pač morali njihovo teženje preprečiti tako kot je bilo opisano v tem postu. Osebno mislim da so ti fantje po večini povsem navadni človeški izločki, ki povzročajo sramoto in slab image tako športu s katerim naj bi se ukvarjali kot tudi "slovenstvu" kjerkoli se pojavijo. kategorija primitivcev najnižje sorte, ki je povsod večalimanj wanabee in wana-look-cool, so po točno nasprotje od njihovih lastnih "idealov"... lp3g Edited April 18, 2008 by 3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajtarek Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 sam travca more bit pa huda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 sam kva k še K od kajtanja pol nis... drgač pa bad za ban... Kji dejte pamet v glavo pa spoštujte pravila... kjerkol že Kjate! sam travca more bit pa huda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Sem se zamislil................To je odziv casa v katerem zivimo, skoda res skoda da se taksne zadevedogajajo, a vendar se morajo zgoditi. V nauk vseh strani! Zalostno jesamo to da se ljudje ne zavedajo dejanskega obstoja na zemlji! Zakaj smoze tukaj? Da uzivano pozitivne energije, dragi moji! Negativne senam vracajo kot bumerang. Saj se je zgodiilo isto v Lescah na letaliscu, nekaj odbitkov, ki se nisodrzali pravil in smo vsi dobili prepoved. Kaj zgodilo, kajtarji s srcem sose premestili v nove skupine in se vedno potegnejo za strike, od vsega srca.Oni ki so jo zakuhali pa so izpadli iz lige! Fantje in dekleta, enako sem nam dogaja na kite spotih, vedno vecje takih in podobnih problemov. Tisti ki kajtate od srca in s srcem siriteto dobro se naprej, vsi ostali "kajtatarji" pridejo in grejo! Tud sam sem modelar in popolnoma podpiram odlocitev Kranjskega aerokluba. Modelarji bodo ostali, kvazi kajterji pa kar v boj po travnikih z ostalimi kmeti. Rezultat tekme je znan ze naprej! Kjatajte z srcem ;-) tudi modelarji letimo z ljubeznijo!Vasdr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriNiTron Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 res škoda, da so zmer eni zapleti, zaradi nekaterih, ki ne znajo upoštevat določenih pravil oz. želj lastnikov področij kjer se bi lahko kajtalo... sej travca tm je res kr uredu :wink: , sam je pa zlo močvirnat teren, tko da je kr dostkrat blat, po mojem mnenju je še velik boljših spotov v okolici Kranja, kjer se da normalno kajtat, ne da bi bli kermu v napoto. Lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 se podpišem pod zgoraj omenjeno dodal bi pa še da je trava povsod že dost visoka tako da tudi na "kajt placih" (brezovica, sneberje....)kjer je bilo možno kajtat do sedaj preverite višino trave in počakate do prve košnje da ne bo še kakšna prepoved ali pa kakšen ražnjič na kmetovih vilah :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 tele ho najbolj bedasto pri vse skupaj je da modelarji nebi imeli nič proti, če nebi K ji dobesedno uničevali njihovega dela. itak se navadno ne leti takrat ko je toliko vetra da se da "kvalitetno" učiti kajtanja... skratka pogoji so bili idealni za sožitje, le malo upoštevanja pa bi bilo. zej pa ni več nič. Žal Kaplja čez rob sta bila včerajšnja "gosta", ki sta tudi sicer že večkrat bila na našem terenu in se veselo požvižgata na normalno človeško vedenje, kulturo in odnose. (MMG lahko si preberete celotno temo da boste videli kakšen trud, dobro voljo in pozitivno energijo sta bedaka namenoma uničevala!) http://forum.modelarji.com/viewtopic.php?p=205120#205120 MMG: da ne bo izpadlo kot da jaz zaničujem tiste ki kajtajo "samo po travi". tudi sam sem se učil tega športa točno na tak način (in še zdaj včasih kje raztegnem fliko, tako za dušo). se pa hitro vidi ali je nekdo pozer ki bi bil rad opažen s zmajem v rokah ali ša nekdo dejansko uživa in športa... lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gverilc Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Ja pa kaj se nekaj napenjate modelarčki.Mi bomo kajtal ta kjer bomo mi hoteli .Kar težite s policijo,vam bomo pa ponoč zorali,moj audi marsikaj zmore,pol boste pa lahko krompir sadil he,he.Predlagam vam,da si vaško stražo naštimate,če boste hotel letat.Pojdite u Lesce,tam je vaša steza,ampak tam so vas pa Leščani pregnal . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Ja pa kaj se nekaj napenjate modelarčki.Mi bomo kajtal ta kjer bomo mi hoteli .Kar težite s policijo,vam bomo pa ponoč zorali,moj audi marsikaj zmore,pol boste pa lahko krompir sadil he,he.Predlagam vam,da si vaško stražo naštimate,če boste hotel letat.Pojdite u Lesce,tam je vaša steza,ampak tam so vas pa Leščani pregnal . Zalostno Hvala za lep dan, saj vem kje zivim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocco Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Ja pa kaj se nekaj napenjate modelarčki.Mi bomo kajtal ta kjer bomo mi hoteli .Kar težite s policijo,vam bomo pa ponoč zorali,moj audi marsikaj zmore,pol boste pa lahko krompir sadil he,he.Predlagam vam,da si vaško stražo naštimate,če boste hotel letat.Pojdite u Lesce,tam je vaša steza,ampak tam so vas pa Leščani pregnal . ni vredno besed... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 nakonc bo mel pa kksn avdi krampe zapicene v sipe in pleh.. slovenska norost nima meja.. ucas smo bli balkanci, tega ne pozabt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRUP Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 slovenska norost nima meja.. ucas smo bli balkanci, tega ne pozabt.. zdj smo pa? Europaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Baje da se da dobro uporabit Audi kot kicker za MTB. Ali pa kot slider. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriNiTron Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 pol pa Mazdo CX-7 oglašujejo kot kitemobil :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Tkole je to pr n's na sončni strani alp, a ne. Najprej pride nov šport, pozna ga le peščica, se majo fino .....Se šport mal bolj socializira, se pravi število nadebudnih uporabnikov se pridno povečuje, se mamo še fino.....Se število bliža kar zajetni populaciji naše deželice pod alpami, se mamo vedno manj fino, zakaj? Zaradi takih in drugačnih izrodkov, ki jim je malo mar za sožitje žive in nežive narave, aktivnih in malo manj aktivnih adrenalinskih zanesenjakov.Najhuje pa je, da na koncu potegnemo ta kratko vsi, ne glede na dejanja ki jih delamo. V današnjem času je žau res tako, da v nobenem športu ne moreš več uživat, ne da bi nekdo na taisti šport metal slabo luč. Včasih pa že res mislim, da me je lahko sram da sem Človek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 Ja pa kaj se nekaj napenjate modelarčki.Mi bomo kajtal ta kjer bomo mi hoteli .Kar težite s policijo,vam bomo pa ponoč zorali,moj audi marsikaj zmore,pol boste pa lahko krompir sadil he,he.Predlagam vam,da si vaško stražo naštimate,če boste hotel letat.Pojdite u Lesce,tam je vaša steza,ampak tam so vas pa Leščani pregnal . Tele ho! Ob takih mailih se pravzaprav zavem kako primitivna je lahko človeška rasa.Iskreno bi ti lahko na skoraj vsak stavek katerega si zapisal odgovoril, a se mi ne da spuščat na tako nizkoten nivo, ljudje včasih težko opazijo razliko. Si pa ne želim da bi mene kdo zamenjal za tebi podobnega... Hvala ti, da si še s postom na forumu pokazal/dokazal da si res en wanabee hohštaplarske sorte, in upam da si v skladu s tem tudi bolj "kuža ki laja, a ne grize". Upam pa tudi da se mi nikoli ne bo potrebno srečati s teboj osebno, kaj šele da bi morala primerjati kakšne argumente. Škoda mojega časa... lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 a je kdo pomislu da se mogoce kdo sam mal zajbava... pa da to sploh ni ta (ne)slavni lastnik audija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Bi blo še bolj žalostno da bi se nekdo zajebavu iz takih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts