mach Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Jeess!! Tud moj HP Nemesis (12m, EZ one pump verzija) je prsu!!.. :D Valda sva ga mogla it z zitotom takoj na barje u blat povalat pa sprobat.... :) Vetra je blo res minimalno, tko da sm se bl sam lah preprical da leti, no nekej prvih vtisov pa le je: - precej lahek, se mi zdi da leti v kr dost svohejsmu vetru kt moj dobri stari cegu (ampak sam zarad barve press ;) takoon nova '06 - to lastnost sm sploh lah dans u detajle testiral.. :) - prov tko se mi zdi, da more met res dober low end (10kt po specifikacijah..), ni blo skor nc vetra, pa sm se po makedamu kr lah neki zafurov z mobotom.. - hitrost tko v obratih kot v letu mislm da bo kr izpolnla vsa (visoka) pricakovanja, u svoh vetru se loopa k kak trainer.. - prakticn ne backstalla pa tud ce vetr skor cis crkne.. - kljub temu, da je res filing da je bistven lazji od mojga starga takoona, zgleda zlo temeljit pa trpezno narjen... - s tole tocko se bo v moji druzbi sploh mogu se pa se dokazvat.... :) - ruzak ful lepo narjen, cel kup zepov, zadrg, raznih fint ipd.. edin tezk se bo navadit, pr takoonu sm mel res tak luksuzno oversize ruzak kt nism se nkjer drgje vidu, da sm kajt lah res totalno grdo na hitr skp zlozu pa je sel brez tezav not... (dans sm mogu nemesisa 3x zlagat :) Tolk nekak zaenkrat, se kak resnejsi vtis pa kaka fotka pa po vikendu, mogoce tud se bl realisticno trezn k se mal umiri tole navdusenje.. :) (jupi, pa se ena "tocka zaupanja" zame prosm g. Best!! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 nisem pristaš nobene znamke kajtov, furam kar dobim za razumno ceno, pogojeno s ok performansi, nekak en razmerje, ...in ko sem gledu zadnjič nemesisa, mi je deloval dost bullet proof narejen, hkrati pa tanke tube vlivajo zaupanje v okretnost, hitrost, ok kajtarijo. ko bo šansa (če bo), bi ta kajt z veseljem poskusu na test dayu...to ne pomen da ga kupujem, mi je pa en izmed favoritov poleg še dveh,treh kajtov letnika 2008. ko pa bom menjal, in če bo razmerje daš-dobiš ok, ...bi bil v zlo ozkem izboru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Jz sem ga tud mel priložnost probat (hvala Matiji - Al kajta) in mi je bil do sedaj najboljši kajt kar sem jih vozu (low end, bar feeling, hitrost, stabilnost, lift,...), pa tud ne vozim ŠE Bestov. :)Aja probal pa nemesisa 9ko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts