Jump to content

test best WAROO 08 (9m2)

janez

Recommended Posts

omislil sem si menjavo opreme ker sem že prej imel warooja 06 je bila prva izbira novejši waroo po iskanju na netu po evropi sem ugotovil da je najbolj ugodno če ga nabavim kar pri nas. Kontaktiral sem Matija "al-kajta" ki je bil takoj pripravljen da mi posodi kajt za test.

in test se je zgodil

kraj: Grado 7.4. 8:30-13h

veter J-JZ (20-25 pozneje 15-20knt)

že na obali se je videlo da je kajt super stabilen, vožnja v veter iz obale brez problema

seveda sem sprobal vse stvari ki jih obvladam ali se jih učim in šlo je super (malo se je bilo treba privadit ker je kajt nekoliko hitrejši od 06)

preizkusil sem tudi safety ki resnično deluje(bar 07) depower štrik se pri uporabi safety-ja dvojno podaljša tako kajt pade na rob okna in tam čaka z minimalno silo, pobiranje iz vode BP.

med samo vožno je kajt "uporabniku prijazen", odziven vendar ne tako da bi "kaznoval" manjše napake občutek na baru mehek z dovolj informacije kje je kajt

preden sem začel vozit sem bil 80% da bom kajt kupil, po prvem skoku pa že 90%

končna ocena:

KAJT SEM KUPIL :D

kolko popusta si dobil za ta post, da se še jaz zmenim?

:D

lp

verjamem da janez ni eden tistih, vendar je best resnicno zacel s to taktiko..ko kupis njihov kajt (se posebaj ce je kaksen popust zraven), dobis mail:

Hi Everyone

And a big WELCOME TO BEST !!!!

My name if you don't already know me is Frazer Stewart and I am the UK and Ireland sales representative for Best

You are all in some way representing the Best brand either through myself directly or through a retailer

This season I am going to ask all riders who represent Best to get more involved with what is happening at Best and to ask you all to to push the products through being present at demo days, postings on local, national and International forums and websites.

I am going to order some really cool hoodies in a couple of days so can you email me the following information please :

Your name and address to send the hoody and which size you are, your phone number and your user names for the forums and the names of the forums you post on.

The reason for this is a prize for the most posts by a Best sponsored rider between now and October (posts being of relative and informative content).

The prize for the winner, you will be invited to the 4 day dealer party in October in Spain where you will get to meet the pro riders and use the 09 kit and generally party and have a great time !!!!!

Each time you post on the forums email me the link and I will add the post to your tally, person with the most and they have to be relevant posts, wins the trip.

You can all start with a post of the kit you are riding at present, old posts do not count, starting from today!!!!

Speak soon and lets let the UK kiters know who we are!!!

P.S. the list of team riders will grow over the next few months so you have a head start on posts !!!

BEST regards

kako potem verjeti napisanemu na forumih..

pa brez zamere janez, ni letelo na tebe

kolko popusta si dobil za ta post, da se še jaz zmenim?

:D

lp

kakšen popust??!!! jaz sem dobu dva kajta pa mesec dni testiranja v Best kite centru v Braziliji kjer mi plačajo še xx eur na dan :wink:

zdaj pa zares

napisal sem zato ker sam nisem našel nobene napisane informacije o kajtu iz domačih logov. Mogoče bom komu s tem olajšal delo da ne bo treba po Ita.,Fra.,Nem.,....forumih brat o kajtu

ocena je pa moje osebno mnenje in ni podprta z nobenimi popusti.... :cry:

z veseljem pa preberem vsak post o kajtih na tem ali katerem drugem slovenskem forumu. Vsak si pa sam ustvari mnenje o kajtu in oceni kajta.

Je pa to res prvi kajt ki sem ga imel možnost preizkusit preden sem ga kupil

pa jutri spet kaže na jugo in grem z veseljem kajtat da bom lahko spet kaj napisal :wink:

Sem bil zraven ko se je vse to odvijalo in sta se res zmenla za full velik popust :)))))).

No zdej pa zares. Lepo je videt, da je Janez napisal svoje mnenje o kajtu. Da se ne hvali samo ene firme. Men je tud tist dan Matija (Al-kajta) posodu v test najprej Best HP Nemesisa 9m in kasneje malce prepozno sem probal še Warooja 9n 08. In lahko povem, da je meni osebno Best Nemesis do sedaj najboljši kajt kar sem ga vozil predvsem zaradi hitrosti, lifta, stabilnosti, deepowerja, one pumpa, bara. Pa še 08 bar je malce izboljšana verzija bara 07. Bil bi pa tudi z Waroojem zelo zadovoljen.

Drugače pa vem, da je mogoče za katerega šok, da bi se tu dalo normalno o kajtih govorit, kaj je komu všeč in kaj ne. Večina jih je itak probala premal, da bi lahko kaj napisal. Zato pa pač o tem beremo na drugih forumih.

Drugače je pa moj nasvet da probajte kajt preden ga kupite ne kr slepo verjet nekomu, ki ti reče, da je kajt dober. Če pa ne gre pa preberite na kakšnem drugem forumu kaj si drugi mislijo o njem (ne sam enega posta :) )