Jump to content

Takoon Luciano Gonzalez 15 Pro Model 655€ + oprema

Hasani

Recommended Posts

Kite - Luciano Gonzalez Takoon Pro model ,velikosti 15, z nastavljivim de-power sistemom ter s pripadajočimi vrmi(barom) znamke takoon (4 vrvi), z torbo in...

Popolni sistem za začetnike in profesionalce. Kite oprema je nepoškodovana letnik 2006, rabljen je bil 1x na vodi in 1x na travnati površini, vbistvu je kot not. zeleno-rumena barva.

Najugodnejša možna Cena za tovrstno opremo 655EUR!!!

ogled slike na:

http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/3164775/slika/0

Tomaž S. 051 202 956

email: slanic.tomaz@gmail.com

Posted: Mon Mar 31, 2008 11:27 am Post subject: Takoon Luciano Gonzalez 15 Pro Model 655€ + oprema

--------------------------------------------------------------------------------

Kite - Luciano Gonzalez Takoon Pro model ,velikosti 15, z nastavljivim de-power sistemom ter s pripadajoèimi vrmi(barom) znamke takoon (4 vrvi), z torbo in...

Popolni sistem za zaèetnike in profesionalce.

Se pravi da je Pro model dober za začetnike.Kdo bi si mislil? :shock:

jz ko sem prebral, sem hotu kaj dodat podobnega zgornjim trem postom, ampak sem se raje vzdržal, zdaj pa vidim da nisem edin ki sem se smejal oglasu. vse ok, kajt je kajt, kak pa je in za koga ok (Pro-začetnik??? :roll: ), cena pa ...kolkr si napisu, si napisu če pa ga prodaš pa tud ok :lol:

btw: isto zadevo sem fural, oz sem jo nekak poskušal.

dobro prodajo useeno, nočem glumit tule, sam od učeri pa tud nisem...pa marsikdo tule tud ne.

Jaz bom sam tole rekel -

tisti k prodajajo robo naj Nx premislijo al bojo napisali al je primerna tud začetnikom... ker te lahk v primeru nesreče nekdo fajn drži za to v zdejšnjih cajtih...

Začetniki pa pojdite še na uradne strani kajt podjetij, si orenk preberte za kakšno znanje so kajti, šele pol kupite...

M2C