Hasani Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Kite - Luciano Gonzalez Takoon Pro model ,velikosti 15, z nastavljivim de-power sistemom ter s pripadajočimi vrmi(barom) znamke takoon (4 vrvi), z torbo in...Popolni sistem za začetnike in profesionalce. Kite oprema je nepoškodovana letnik 2006, rabljen je bil 1x na vodi in 1x na travnati površini, vbistvu je kot not. zeleno-rumena barva.Najugodnejša možna Cena za tovrstno opremo 655EUR!!! ogled slike na: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/3164775/slika/0 Tomaž S. 051 202 956email: slanic.tomaz@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Posted: Mon Mar 31, 2008 11:27 am Post subject: Takoon Luciano Gonzalez 15 Pro Model 655€ + oprema -------------------------------------------------------------------------------- Kite - Luciano Gonzalez Takoon Pro model ,velikosti 15, z nastavljivim de-power sistemom ter s pripadajoèimi vrmi(barom) znamke takoon (4 vrvi), z torbo in... Popolni sistem za zaèetnike in profesionalce. Se pravi da je Pro model dober za začetnike.Kdo bi si mislil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenasi Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Marsikej sem že na tem forumu videl v zadnjih 3 letih, ampak taksne neumnosti pa se ne.. Ta oglas bi bolj spadal pod 1. april... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 jz ko sem prebral, sem hotu kaj dodat podobnega zgornjim trem postom, ampak sem se raje vzdržal, zdaj pa vidim da nisem edin ki sem se smejal oglasu. vse ok, kajt je kajt, kak pa je in za koga ok (Pro-začetnik??? ), cena pa ...kolkr si napisu, si napisu če pa ga prodaš pa tud ok btw: isto zadevo sem fural, oz sem jo nekak poskušal. dobro prodajo useeno, nočem glumit tule, sam od učeri pa tud nisem...pa marsikdo tule tud ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ta kajt je smrt za začetnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Jaz bom sam tole rekel - tisti k prodajajo robo naj Nx premislijo al bojo napisali al je primerna tud začetnikom... ker te lahk v primeru nesreče nekdo fajn drži za to v zdejšnjih cajtih... Začetniki pa pojdite še na uradne strani kajt podjetij, si orenk preberte za kakšno znanje so kajti, šele pol kupite... M2C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 nej kar ljudje kupujejo, pol bojo pa stale.. mogoce bo pa kdaj prislo do tega da bojo kupval od ljudi, ki imajo tudi servis(ki je pomembnejsi kot roba).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 sej je prvi april! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts