jakaa Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 hej, z ekipo smo se odlocil, da sibamo od 25.4 do 4.5. na Sardinijo. Ideja je, ga gremo na toplo, kjer se da v tem casu ze kej poplezat in kolesarit, jaz pa bi z veseljem tudi kajtal (kar cel ta cas, ce bo pihalo:) Ker je kajtanje vedno bolj zabavno v druzbi in se bolj varno, me zanima, ce koga zanima ta tedenski trip? Avto do tja, s trajektom cez, potem pa kombinacija apartmaji ali sotori.. zelo izi Vsi smo zelo prijazni ijn neproblematicni gorenjci :)Interested? ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeV Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Midva greva 28ga. Imava tud že karto za trajekt.Upam, da bo vsaj kakšen dan pihalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Kam jit na Sardiniji? Po možnosti tko, da se da surfat in kajtat... Porto Pollo ali kam drugam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamba Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Mene zanima! :D Pa je kdo od vaš že bil tam in kako je. Jaz še nisem bil tako da bi blo fajn mal slišat o tem. BTW, drugače iščem kake blizu (oz. poceni) spote za prvomajske počitnice pa še nisem dobil nobene konkretne ideje. Aja, za kajtat valda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Smo prevozili ze po dolgem in pocez: http://inspiron.blog.siol.net/2006/11/07/fotopis-kitesurfing-plaze-na-sardiniji/ Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Vidim na zadnji sliki kako Domen freestyla, zadaj pa odličen val. Vsi ljubitelji celih kolen bodo kmalu postali waverji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts