Jump to content

Težave z northi 2007

AS

Recommended Posts

Na kiteforumu sem zasledil temo o rhinotih, v kateri so opozarjli na ventile, ki naj bi se lomili že pri novih kajtih.

Zanima me če se je to zgodilo tud komu med vami in kako ste zadevo popravili, reklamirali...

LP

Enemu kolegu iz Grčije se je to zgodilo na vseh ventilih in je reklamiral in dobil druge tube z ok ventili. Menda je bila to napaka na veliko 07 North Rhino kajtih.

Èe je še v garanciji gotovo dobiš zamenjano! Drugače pa Gigi lahko dobi ventile, ki so malo večji in ga enostavno pripošaš čez starega in deluje

8)

lp, M

Js imam dva Rhinota - 9m in 12m. Pri 9-tki sem zamenjal 3 tube - vse so poknile pri ventilu. Z 12-tko nisem imel nobenih problemov in tudi ventili so drugače narejeni. Verjetno so bili problemi samo s prvimi serijami Rhinotov...js sm kupil 9-tko v začetku leta, 12-tko pa poleti in so jih mal izboljšali. Drugač pa zakon kajt!

lp,T

Mogoče kdo ve, kje bi dobil stranski stabilizator (una ''palca'') za North Rhinoto 2006?

Pokliči v Surfshop v Lj, tel.: 01/542 51 31

Glede 07 Rhino pa je bil problem prvih serij kajtov, ki so bili narejeni na Kitajskem (delajo jih tudi na Sri lanki)...

Mogoče kdo ve, kje bi dobil stranski stabilizator (una ''palca'') za North Rhinoto 2006?

Pokliči v Surfshop v Lj, tel.: 01/542 51 31

Glede 07 Rhino pa je bil problem prvih serij kajtov, ki so bili narejeni na Kitajskem (delajo jih tudi na Sri lanki)...

točno tako! kolkr sem na kiteforum.com bral vsi trdijo tako, če je marketing zadaj, pa ne vem. moji northi 2007 in od kolegov so made in sri lanka, pa delajo brez problema.

:wink:

izi in cenejša varianta - pejt v mladega tehnika (BTC), vzemi votlo karbonsko palco ca. istih dimenzij, odreži na mero, polimaj oba konca z duct tapeom ali pa jo rukni kr v heat shrink tubo (btw bo držala obliko tud če poč...) in to je to