Tefff Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Al pa: dej skoci mi pls po en pir. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 me zanima, kako s tem handlepass nardis.. drgac hud tech, ampak mi mal debilno zgleda :) ucas bu slo.. k smo bli se metalci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 zanimivo kako deluje...ampak dolgočasno za crknt. Najbrž se bo kmalu prodajalo preko TOP SHOPa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Pocasi se vetra ne bomo rabli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 zanimivo kako deluje...ampak dolgočasno za crknt. Najbrž se bo kmalu prodajalo preko TOP SHOPa. Deluje hudo dobro, sem ga parkrat gonil na Bledu! Dogocasno, ne bi rekel,najprej ti odpre glavo preden zakapiras kako in kaj!Naslednji udarecje kondicija! Da bo jasno tale zadevaa dela tako kot vsi hidrofoili samoce je v gibanju! Torej ce ne delas pocepov ==> plavas! Glede na to da so bili v ekipi tudi telesnokulturniki, so kaj na hitro izracunali da za eno 8mico /levi in desni krog in nazaj/ naredis ~120 poskokov iz polpocepa, zato si drug dan kot ena pretepena vreca krompirja!Ce to ni dogocasno.............. http://www.seajump.com/tmp_photo/Aquaskiper-1.JPG Pocasi se vetra ne bomo rabli! Oja @Urosk, veter bomo se rabil, vendar zmeraj manj, pac glede na prevozna sedstva. A hoces reci da je ze cas da Sharkiji spet napadejoGrado? Po moje se ni dost topla voda za tisto tropsko vrsto ;-)http://www.kite-forum.com/forum/viewtopic.php?t=2523&highlight=sharky mejte se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts